Nieuwpoort - wandelvakantie - Hotel Ibis Styles
Wandelvakanties

Nieuwpoort - wandelvakantie - Hotel Ibis Styles

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Gezonde zeelucht, een herfstzeebriesje, een fikse wandeling over het strand en de duinen en een hotel met ontspannende wellness bieden een zuivering voor lichaam en geest. De batterijen worden weer opgeladen.

Ibis Styles Nieuwpoort

Mooi hotel op enkele kilometers van het strand.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een binnenzwembad, een sauna met infraroodverlichting en een hamam. 

Kamers

De comfortabele kamers hebben een eigen badkamer met bad of douche, gratis toiletartikelen en een haardroger. Er is gratis wifi en de kamers beschikken over airconditioning.

Eten en drinken

Verblijf in halfpension met 's morgens een uitgebreid ontbijtbuffet. 

Activiteiten

2 dagen – Nieuwpoort wandelvakantie

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

DAG 1

Vanuit Diepenbeek bereiken we onze Belgische kust over de autoweg met een halteplaats onderweg. De autocar brengt ons naar De Panne bij de Leopold I Esplanade. Hier zette Leopold I zijn eerste stappen op Belgisch grondgebied als aangenomen vorst voor ons land. Over het strand wandelen we richting Koksijde, waar we tijd vinden voor een vrije lunch. De hoogste duin, de hoge Blekker, vormt een gigantisch natuurgebied, waardoor wij stappen. Na Oostduinkerke vervolgen we het strand richting Nieuwpoort, waar de pier ons iets verder over onze Noordzee laat stappen. Van Nieuwpoort-Bad naar Nieuwpoort-Stad kuieren we langs de havengeul en vinden het standbeeld van Albert I boven een gerenoveerd museum. Ons hotel verwacht ons na een tocht van circa 17 km. Na het inchecken hebben we nog een deugddoend avondmaal en verder een vrije avond in het hotel of elders in Nieuwpoort.

DAG 2

Na het ontbijt en het uitchecken in het hotel brengt de autocar ons naar Westende in de buurt van de Rotonde, bekend van de Radio 2-uitzendingen op zondagmorgen met Christel van Dyck. Van hieruit stappen we op het strand naar Oostende voor een tocht van circa 12 km. Een klein ommetje brengt ons nog bij het kerkje dat verbonden is met de gekende kunstschilder Ensor. Vrije lunch in Oostende en vrije tijd tot ons vertrek met afspraak aan het station te Oostende. Tijdens de terugweg hebben we nog een late namiddagstop om uiteindelijk onze afstapplaats te bereiken.

top