Vulkaaneifel - Wandelvakantie
Wandelvakanties

Vulkaaneifel - Wandelvakantie

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Light wandelvierdaage Vulkaaneifel

Gezellig en ontspannend!

Tijdens dit weekendje maken we kennis met enkele bezienswaardigheden van de Vulkaaneifel. We bezoeken Gerolstein, Daun, Manderscheid en Wallendorf. We hebben ook enkele mooie en gezellige wandelingen uitgestippeld. Voor iedereen met een beetje conditie goed doenbaar. We logeren in een eenvoudig maar tof hotel "Zur Post" in Deudesfeld. 

Nadien kan iedereen terugblikken op een fijne vierdaagse reis. Voor de prijs moet je het niet laten! Volpension vanaf het middagmaal dag één tot het middagmaal dag vier!

Alleszins een heerlijke trip om er even tussenuit te zijn...

Reserveer deze reis

Hotel zur Post

Dit eenvoudige driesterrenhotel in Deudesfeld ligt midden in het prachtige, groene landschap van het Eifelgebergte. Deudesfeld is een plaats in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts en maakt deel uit van de Landkreis Vulkaneifel.

Faciliteiten

Kegelbaan en wellnesscenter met sauna, stoombad en whirlpool. Tevens kan je in de traditionele Bierstube genieten van een drankje.

Kamers

Alle kamers zijn voorzien van telefoon, satelliet-tv, gratis WLAN en volledige badkamer. Er is geen lift (slechts twee verdiepingen).

Eten en drinken

Het rustieke restaurant serveert traditionele, huisgemaakte gerechten, met ingrediënten afkomstig uit de Eifel. Een rijkelijk ontbijtbuffet en driegangenmenu ’s avonds.

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,9%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
donderdag 5 okt tot zondag 8 okt 4 dagen € 449 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in volpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 6/nacht
  • 2 x dagreis

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag

Activiteiten

4 dagen – Light wandelvierdaagse Vulkaaneifel

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Programmawijzigingen zijn steeds mogelijk, als de reisleider het nodig acht, en bij overmacht.

DAG 1

We vertrekken om 7.00 uur vanuit Diepenbeek via Luik, Verviers, Sankt Vith naar onze eerste stopplaats: Prüm in Duitsland. Verder gaat het naar Gerolstein met een bezoek aan het ‘Gerolsteiner Sprudel’ bedrijf. Middagmaal. Namiddag verder via Daun naar het ‘Totesmaar’. Korte wandeling. Op weg naar ons hotel houden we nog halt aan de Mosenberg. 

Hotel “Zur Post” in Deudesfeld. Kamerverdeling, avondmaal, avondwandeling… overnachting.

DAG 2

Voormiddag gaan we eens kijken naar het ‘maarvulkanisme’, in het “Maarmuseum” in Manderscheid. Middagmaal in ons hotel. Namiddag een iet of wat stevige wandeling naar Landesblick in Meerfeld. Avondmaal, kegelavond? Dansavond? Overnachting.

DAG 3

Wandeling Salmtal, middagmaal. Namiddag bezoek aan de abdij van Himmerod en we sluiten af met de burchtenwandeling in Manderscheid. Avondmaal… Overnachting.

DAG 4

Op deze laatste dag moeten we onze koffers pakken. Maar we gaan voormiddag ook nog naar de ‘Brubbel’ in Wallenborn, met een wandeling. Middagmaal in ons hotel. Op onze terugweg houden we halt in Bernkastel. (facultatief boottocht ?), wandeling naar de burchtruïne? Of gewoon rondslenteren in het gezellig stadje. Omstreeks 18.00 uuur vertrekken we huiswaarts.

top