Vulkaaneifel - Wandelvakantie
Wandelvakanties

Vulkaaneifel - Wandelvakantie

Reserveer deze reis
Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Wandelweekend Deudesfeld, Vulkaaneifel

Gezellig en ontspannend!

Tijdens dit weekendje maken we kennis met enkele bezienswaardigheden van de Vulkaaneifel. We bezoeken Gerolstein, Daun, Manderscheid en Wallendorf. We hebben ook enkele mooie en gezellige wandelingen uitgestippeld. Voor iedereen met een beetje conditie goed doenbaar. We logeren in een eenvoudig maar tof hotel "Zur Post" in Deudesfeld. 

Zondagnamiddag bezoeken we nog het pittoreske Moezelstadje Cochem. Nadien kan iedereen terugblikken op een fijne driedaagse reis. Voor de prijs moet je het niet laten! Volpension vanaf het avondmaal dag één tot het middagmaal dag drie!

Alleszins een heerlijke trip om er even tussenuit te zijn...

Reisdata
vrijdag 1 okt tot zondag 3 okt

Bekijk data en prijzen

Hotel zur Post

Dit eenvoudige driesterrenhotel in Deudesfeld ligt midden in het prachtige, groene landschap van het Eifelgebergte. Deudesfeld is een plaats in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts en maakt deel uit van de Landkreis Vulkaneifel.

Faciliteiten

Kegelbaan en wellnesscenter met sauna, stoombad en whirlpool. Tevens kan je in de traditionele Bierstube genieten van een drankje.

Kamers

Alle kamers zijn voorzien van telefoon, satelliet-tv, gratis WLAN en volledige badkamer. Er is geen lift (slechts twee verdiepingen).

Eten en drinken

Het rustieke restaurant serveert traditionele, huisgemaakte gerechten, met ingrediënten afkomstig uit de Eifel. Een rijkelijk ontbijtbuffet en driegangenmenu ’s avonds.

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Prijzen

Datum Volwassene VP
1
vrijdag 1 okt tot zondag 3 okt 3 dagen / 2 nachten € 255
1
Reserveer
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 12
  • 2 x dagreis

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag

Activiteiten

3 dagen – Wandelweekend Deudesfeld, Vulkaaneifel.

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Gezellig en ontspannend!

DAG 1

Vertrek om 08.00 uur aan de burelen van ‘De Zigeuner’. Via Sankt Vith, Prüm, naar Gerolstein. Wandeling door het park en proeven aan de bron van de Gerolsteiner sprudel.

Verder naar Daun: shoppingtijd en vrij middagmaal. Verder naar het ‘Totenmaar’, of ook ‘Weinfeldermaar’ genoemd. Wandeling rond de Maar. Dan naar ons hotel in Deudesfeld. “Hotel zur Post”. Kamerverdeling en avondmaal. Na het eten een kleine avondwandeling.

DAG 2

Na een stevig ontbijt naar Wallenborn: bezoek aan de Wallender Born, een koudwatergeiser. Aansluitend een wandeling rond de huisberg van Wallendorf. Middagmaal in het hotel.

Namiddag een stevige wandeling vanuit het hotel naar ‘Landesblick’ in Meerfeld. (Terug: te voet of met de bus.) Als het coronaveilig kan gebeuren is er een grillavond en gezellig samenzijn. Of… gebruikmaken van de sauna (in bubbels) of de kegelbaan.

DAG 3

Na het ontbijt rijden we naar Manderscheid: burchtenwandeling! Enig mooi, voor iedereen doenbaar! Op de terugweg korte wandeling naar de top van de Mosenberg, de enige vulkaankrater benoorden de Alpen. Middagmaal in het hotel. Koffers laden en een fijne busrit door de Vulkaaneifel tot in Cochem aan de Moezel. Stadswandeling en/of naar de burcht. Vrije tijd. Dan huiswaarts met een tussenstop.

Aankomst in Diepenbeek omstreeks 21.00 uur.

top