Omgeving Eindhoven - wandelvakantie
Wandelvakanties

Omgeving Eindhoven - wandelvakantie

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Hotel Kapellerput is gelegen in het Nederlandse plaats Heeze, dat niet voor niets ook wel de “Parel van Brabant” wordt genoemd. Ontdek al wandelend de schoonheid van de Strabrechtse Heide en geniet van het uitgestrekte heidelandschap. Een echt natuurrijk weekend waarbij je te voet erop uit trekt, individueel of onder begeleiding van de gids. Natuurlijk houden wij ons aan de 1,5m afstand regel op onze wandelingen.

Reserveer deze reis

Hotel Kapellerput

Stijlvol hotel op een landgoed van 25 hectare in het hart van Nederlands Brabant.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een stijlvol restaurant en een prachtige tuin. Er is overal in het hotel gratis wifi. Het hotel probeert zijn ecologische voetafdruk op veel manieren zo klein mogelijk te maken. Sinds 2009 zijn ze dan ook in het bezit van het keurmerk Gouden Green Key. 

Kamers

Mooie kamers met verrassende kunst. De kamers zijn uitgerust met heerlijke bedden. Er is een ruim bureau en er zijn koffie- en theefaciliteiten, een flatscreen-tv en een prachtig uitzicht op het landgoed of het bos. Badkamer met douche, gratis toiletartikelen en een haardroger. In dit hotel wordt enkel gebruik gemaakt van ecologisch en fairtraide bad- en bedlinnen. 

Eten en drinken

's Ochtends starten we de dag met een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet met o.a. ambachtelijk brood, ontbijtgranen, verse fruitsappen, eitjes...

's Avonds schuiven we aan tafel voor een adembenemend driegangendiner boordevol biologische streekproducten. Lekker genieten!

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Reisdatums

Datum Prijs
zaterdag 18 dec tot zondag 19 dec 2 dagen / 1 nachten € 169 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 41,25
  • 2 x dagreis

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Activiteiten

2 dagen – Omgeving Eindhoven

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

DAG 1

Vertrek: 09.00 u

Aankomst hotel: rond 10.30 u: inchecken (De kamers gaan waarschijnlijk pas na de middag beschikbaar zijn. Indien mogelijk worden de koffers al uitgeladen en daarna kunnen de deelnemers beginnen te wandelen.)

Vertrek wandeling: Iedereen krijgt een door de gids uitgewerkte wandeling op papier en/of via een app. of gpx-bestand. Men kan individueel de route wandelen of onder begeleiding van de gids. Maar de mogelijkheid bestaat ook om op eigen houtje een wandeling te maken, zoals de wandeling uitgewerkt door het hotel. Tip: De deelnemers hebben de mogelijkheid om hun lunchpakket tijdens de wandeling te nuttigen. Om in groep een eetgelegenheid aan te doen wordt moeilijk, vandaar het lunchpakket dat je zelf meebrengt.

Na de wandeling: iedereen krijgt de kamersleutel van de kamer die door het hotel aan hen wordt toegewezen. Na het uitpakken van de koffers en het opfrissen gaan we met de groep dineren op het uur dat de hotelmanager ons zal meedelen.

Avond: vrije avond, eventueel af te sluiten in de bar van het hotel.

DAG 2

Ontbijt: uur wordt afgesproken op zaterdag met de manager.

10.30 u: koffers worden naar de autocar gebracht.

10.45 u: start tweede wandeldag.

Rond 15.00 u: vertrek met de autocar naar Diepenbeek.

Aankomst voorzien rond 16.30 u

top