Parels van Bohemen - Hotel Concertino

Meerdaagse reizen

PARELS VAN BOHEMEN

PRAAG – CESKY KRUMLOV – TABOR 

Jindrichuv Hradec, een historische stad met het grootste waterkasteel van Bohemen is de ideale uitvalsbasis om de culturele schatten van Bohemen (Praag – Cesky Krumlov – Hluboka – Telc – Tabor – Ceske Budejovice ...) te ontdekken in een schitterend landschap van bossen, heuvels, weiden en meren. Een must voor mensen die houden van rust en natuur! Het leven is er nog erg goedkoop! 

HET ECHTE TSJECHIË!!!

Zeven dagen in halfpension met daguitstap naar Praag, afgesloten met een boottocht met avondbuffet. Bezoek aan het romantische stadje Cesky Krumlov, ook “Praag in het klein” genoemd en het nabijgelegen kasteel van Hluboka – mooiste kasteel van Bohemen – als een kopie van het Windsorkasteel van Engeland. Mogen zeker niet gemist worden, het mooiste plein van Tsjechië in Telc (werelderfgoed UNESCO) en Tabor met zijn rijke Hussieten geschiedenis. Bij een compleet
beeld van Tsjechië mag het bezoek aan de bierstad Ceske Budejovice, het barokke klooster en bibliotheek van Nova Rise en het historisch stadje Jindrichuv Hradec (waterkasteel, Gobelinhuis en museum) evenals het typisch Boheemse kristal en keramiek niet ontbreken. 


Avondeten op de boot en wijnavond inbegrepen in de prijs.

top