Zwarte woud - Zuid

Meerdaagse reizen

Het Zwarte Woud blijft voor heel wat mensen één van de favoriete vakantielocaties. Alle reizen gaan door in Hotel Engel in Obersimonswald dat bekend staat omwille van zijn uitgelezen culinaire kwaliteiten. 

Zuidelijk Zwarte Woud

De eerste dag brengen wij een bezoek aan Sint Peter met zijn schitterende barokke kerk. Bij mooi weer voorzien wij een korte wandeling door één van de mooiste dalen van het Zwarte Woud.
Een uitstap naar het Hochschwarzwald mag zeker niet ontbreken. Ook dit jaar focussen wij terug op Titisee met zijn wonderlijk meer en zijn vele toeristische winkeltjes. Daarna brengen wij een bezoek aan de Feldberg, de hoogste berg van het Zwarte Woud. Wij bereiken de top via een korte wandeling of met de kabellift. Wij beleven weerom een topdag in Mainau, het zonnige en kleurrijke bloemeneiland in de Bodensee. Wij maken ook een ommetje naar Zwitserland waar wij genieten van de spectaculaire Rheinfalls in Schaffhausen. Tot slot brengen wij je nog naar Kaysersberg dat in 2017 nog verkozen werd tot het mooiste dorp van Frankrijk.


Andere reizen naar het Zwarte Woud:

top