Fulpmes - Stubaital - Aktiv- En Wellnesshotel Stubaier Hof

Wandelvakanties

Aangepaste wandelingen

Het Stubaital is een paradijs voor wandelaars, met een bijna eindeloos netwerk van wandelpaden die door het Stubaital en de Stubaier Alpen lopen. De verscheidenheid aan wandelpaden maakt dat het Stubaital voor iedere wandelaar een onvergetelijke ervaring wordt. Neustift, Fulpmes en Mieders zijn Tiroolse dorpjes in het Stubaital die alles hebben om wondermooie wandelingen te maken met o.a. een wildwaterweg met watervallen, spleten en canyons. In het natuurgebied van Schlick 2000 kan men al wandelend alles beleven wat er zich in de natuur afspeelt. Via een panoramawandelweg loopt men tot aan de teruggetrokken gletscher Habicht. Het natuurleerpad en de bezinningsweg zijn enkele paden die uitnodigen tot mooie, ontspannende tochten. Bovendien geniet men van fantastische uitzichten vanaf de bergtoppen en uitzichtplatforms op de Stubaiergletscher.
Natuurlijk hoef je niet elke hoogtemeter zelf te lopen en kan je gebruik maken wan de kabelbanen in de regio. Na een stevige wandeling kan je een bezoekje brengen aan één van de vele gezellige berghutten waar je Tiroolse specialiteiten kunt proberen. 

Uitgestippelde wandelingen begeleid door onze gids. 

Stubai Card inbegrepen 

Een uniek weekavondprogramma: een Tiroleravond en een optreden van de Hauskapelle. Het hotel voorziet ook een dansavond. (In samenwerking met de toeristische dienst en de horeca-uitbaters.)


Bekijk ook onze Fulpmes - Stubaital zomervakantie.

top