Betaalbaar en toegankelijk

Onze vervoersoplossingen staan gelijk aan betaalbaar en toegankelijk comfort. Enkel op die manier ben je een betrouwbare partner voor professioneel autocarvervoer. De Zigeuner biedt een oplossing op maat, met oog voor flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid.

Veiligheid & comfort

Onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste en veiligste technologieën en worden steeds met de meest ecologische motoren aangekocht. Onze touringcars staan op 4 sterren zetelafstand wat het zitcomfort sterk verhoogt.

In de wintermaanden zijn onze touringcars altijd uitgerust met winterbanden wat voor meer veiligheid zorgt.

Oplossingen op maat

We bieden steeds een oplossing op maat, met oog voor flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid. Wie op zoek is naar extra luxueus autocarvervoer kan bovendien beroep doen op onze bijzondere vipbus of één van onze diverse autocar oldtimers. Een prima oplossing als je wilt uitpakken met vervoer dat elegantie en klasse uitstraalt!

reizen op maat

75-jarig jubileum

In 2023 blaast De Zigeuner maar liefst vijfenzeventig kaarsjes uit. Wat in 1948 begon als een onderneming met één autocar, groeide uit tot een familiebedrijf dat bekend staat als een betrouwbare partner voor professioneel autocarvervoer. Die groei staat weliswaar steeds in het teken van onze klanten.

Capaciteit

Wij verhuren autocars (met chauffeur) van 16 tot 80 zitplaatsen. De bussen zijn uitgerust met toilet, bar, dvd- en cd-speler en de meeste bussen beschikken over digitale tv. Sinds enkele jaren experimenteren we met wifiverbinding op enkele autocars. We hopen die dienstverlening op korte termijn uit te breiden. 

Autocars

Uitzonderlijke luxe

Wie op zoek is naar luxueus autocarvervoer kan beroep doen op de bijzondere vipbussen die een unieke b2b-ervaring bieden aan je zakenrelaties.

VIP - Business line

Huwelijksfeest / familie-uitstap

De Zigeuner beschikt over diverse oldtimerautocars/ceremoniebussen, waaronder een traditionele rode dubbeldekbus uit Londen. Een prima oplossing als je wilt uitpakken met vervoer dat elegantie en klasse uitstraalt.

Classic Coaches
top