Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

We rijden richting Duitsland en daar aan de benedenloop van de Rijn ligt het stadje Kalkar. Na eerst een korte stop in Kevelaer,  bekend bedevaartsoord, gaat het verder naar “WUNDERLAND KALKAR“. Hier is het hotel gelegen en kunnen we drie dagen volop genieten van all–inclusive services! De archeologische Romeinse site Xanten, een boottocht op de Rijn en het oorlogsmuseum RAF bezoeken we de volgende dagen. Bij het stadje Kleve en het Nederlandse Nijmegen houden we even halt op de terugweg!
Gewoon genieten , daar doen we dit voor!

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

Reserveer deze reis

Wunderland Kalkar

Dit hotel ligt op het terrein van het attractiepark Kernie's Familienpark. Het biedt een breed scala aan attracties en vermaak en gratis toegang tot het park.

Kamers

De lichte kamers van Wunderland Kalkar zijn voorzien van moderne faciliteiten en een eigen badkamer.

Eten en drinken

Verblijf met all-in light formule in het hotel vanaf diner dag 1 tot en met lunch dag 3. 
Dit arrangement is inclusief koffie en thee met gebak, frisdrank, bier en wijn (ook Porto en Sherry), gratis toegang tot Kernie’s Familiepark op de aankomst- en vertrekdag (indien geopend), sport- en spelfaciliteiten.
Wunderland Kalkar heeft 2 restaurants. Verder beschikt de accommodatie over verschillende bars en pubs, waaronder een Ierse Pub, een western saloon, een Nederlandse kroeg en een loungebar.


Bezoeken

  • RAF museum met Nederlandstalige gids: € 5 per persoon
  • Xanten Archeologisch Park: € 9 per persoon
  • Boottocht: maximaal € 20 per persoon

Totaal: ± € 35 per persoon (onder voorbehoud van wijziging en niet inbegrepen in de basisprijs)

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
vrijdag 21 jun tot zondag 23 jun 3 dagen € 499 Reserveer
  • Verblijf op basis van all-in vanaf diner dag 1 tot en met lunch dag 3
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 20/nacht
  • 2 x dagreis 

Activiteiten

3 dagen – KALKAR Nordrhein-Westfalen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

DAG 1

Vertrek uit Diepenbeek via Venlo en Nordrhein-Westfalen naar Weeze Airport we krijgen een interessante rondleiding in het Royal Air Force oorlogsmuseum. In de namiddag stoppen we in het toeristische stadje KEVELAER, een bekend bedevaartsoord sinds de 17de eeuw. Daarna naar Wunderland KALKAR, een familiepark met een uitstekende service “ALL – INCLUSIVE LIGHT”. Hier verblijven we 2 nachten.

DAG 2

Vandaag bezoeken we het stadje KLEVE met de middeleeuwse “ZWANENBURCHT” en na de middag maken we een ontspannende boottocht op de Rijn.

DAG 3

We rijden naar XANTEN, waar we in het Archeologisch Park de geconstrueerde gebouwen en originele restanten van de Romeinse stad Colonia Ulpia Traiana kunnen bewonderen. Zeker de moeite waard! Na de lunch stoppen we nog even in NIJMEGEN en dan terug richting Diepenbeek.

top