Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Fijn weekendje weg in de oudste stad van Duitsland met bezoek aan Saarburg.

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

Reserveer deze reis

Hotel Deutscher Hof***

Dit familiehotel ligt midden in het centrum van Romeins Trier waar ooit het forum was. 

Kamers

Alle kamers zijn uitgerust met badkamer, bureau, LED-tv, radio, telefoon, strijkijzer en strijkplank. Er is ook een kluisje in de kamer, er is gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten.

Eten en drinken

's Morgens genieten we van een heerlijk, uitgebreid ontbijt in het hotel. Het avondmaal gebruiken we in een restaurant vlak bij het hotel. 

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
vrijdag 21 jun tot zondag 23 jun 3 dagen € 395 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 15/nacht
  • 2 x dagreis

Activiteiten

Bitburg, Trier, Cochem - 3 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Wijzigingen aan het programma steeds mogelijk als de gids het echt nodig acht, of uit overmacht.

DAG 1

We vertrekken ‘s morgens vanuit Diepenbeek via Luik, Verviers, Sankt Vith naar Prüm, onze koffiestop. Verder naar Bitburg waar we een bezoek brengen aan de oude brouwerij in het centrum van deze stad. Het vrije middagmaal kan je nuttigen in een van de vele restaurants in Bitburg. (Als je kiest voor een restaurant met het Bitburger logo, dan kan je daar gratis een, of twee drankjes krijgen.) 

Namiddag rijden we verder naar onze bestemming: Trier. We logeren in een familiehotel op wandelafstand van het centrum van Trier. Als onze kamers beschikbaar zijn, kunnen we ons installeren, en nadien op verkenning. (Het amfitheater, de Thermen…) Avondmaal en overnachting.

DAG 2

Na een deugddoend ontbijt bezoeken we de Dom, de Porta Nigra… en heeft iedereen vrije tijd in deze mooie stad. Vrije lunch in een van de vele eetgelegenheden. Namiddag brengen we een bezoek aan het openluchtmuseum in Konz. Dit is het ‘Bokrijk van de Hunsrück’. De concentratie van een groot aantal historische gebouwen, ook van andere locaties, geeft de typische leefomgevingen uit de Eifel, Hunsrück en Saargau weer.

Afsluiten doen we in Saarburg. Een gezellig stadje aan de Saar met zelfs een waterval midden in de stad! Avondmaal en overnachting in ons hotel. ’s Avonds kun je nog altijd genieten van een wandeling door de oudste stad van Duitsland.

DAG 3

Op onze laatste dag bezoeken we Beilstein aan de Moezel, een romantisch oord met een middeleeuws stadscentrum, een burchtruïne… Vrije lunch, en voor de liefhebbers een boottocht naar Cochem. Vrije tijd in Cochem, of samen met de reisleider een wandeling door het historisch centrum, of naar de ‘Rijksburcht’. Zo sluiten we dit weekend af en daarna keren we huiswaarts!

Vervoer

2 x dagreis

top