Disneyland® Paris - 3 dagen - DISNEYHOTEL Santa Fe
City- & minitrips

Disneyland® Paris - 3 dagen - DISNEYHOTEL Santa Fe

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen

Welkom in Disneyland® Paris! De magie van Disney komt tot leven in het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney Village en onze magische Disney Hotels. Meer dan 50 attracties bieden magische ervaringen en spannende avonturen voor jong en oud. Ontmoet je favoriete Disney Figuren, laat je betoveren door de kleurrijke parade en adembenemende shows en maak je keuze uit de meer dan 50 restaurants: de perfecte bestemming voor het hele gezin!

Magic over Disney® is terug!
Beleef een onvergetelijk magisch winterverblijf. 
Geniet van magische momenten met familie of vrienden onder de verlichte hemel van
Walt Disney Studios Park.

 *Shows, attracties en evenementen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, vertraagd of geannuleerd vanwege onvermijdelijke en uitzonderlijke omstandigheden.

©DISNEY

BOEK SNEL! AANTAL KAMERS IS BEPERKT!

Bekijk ook zeker eens onze andere reizen naar Disneyland® Paris.
Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

Inkom inbegrepen

Bekijk ook zeker eens onze andere reizen naar Disneyland® Paris.


Foto's ©DISNEY

Reserveer deze reis

Hotel Santa Fe

Een verblijf in een Disney Hotel, brengt heel wat voordelen met zich mee: Ontmoeting en souvenirfoto’s met Disney Figuren: ontmoet de Disney Figuren voor een onvergetelijke knuffel! (niet beschikbaar in Disney’s Davy Crockett Ranch) Gratis shuttlebus: Op maar enkele minuten rijden van de Disney® Parken en van Disney Village®. Deze service niet beschikbaar in Disney’s Davy Crockett Ranch, dit ligt op 15 minuten rijden van de Disney Parken. Extra Magic Time*: profiteer van een extra uur vóór de officiële openingstijd van de Disney® Parken. * Extra Magic Time is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan variëren in de beide Disney® Parken

Ontdek een oase van comfort aan Route 66 waar je de klassieke Disneygastvrijheid vindt in dit hotel met Santa Fe-thema. Op slechts 20 minuten lopen van de Parken, of een paar minuten met de gratis shuttle. En profiteer van extra magie, elke dag opnieuw!*

*Deze voorwaarden zijn de geldende voorwaarden die van kracht zijn op het moment van publicatie. Extra Magic Time is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan variëren tussen de verschillende Disney Parken.

Faciliteiten

Het hotel heeft gratis wifi. Er is ook een leuke kinderspeelruimte (onder ouderlijk toezicht). Het hotel beschikt over een bar, restaurant en een Starbucks Coffee.

Kamers

De kamers beschikken over radio, gratis wifi, een ventilator, een haardroger, telefoon, een kluisje en tv met diverse Disneykanalen en internationale zenders. 

Eten en drinken

's Morgens kunnen we genieten van een overvloedig en smakelijk ontbijtbuffet dat geserveerd  wordt in het restaurant La Cantina. 

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
maandag 4 nov tot woensdag 6 nov 3 dagen € 435 Reserveer
zondag 19 jan tot dinsdag 21 jan 2025 3 dagen € 395 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in kamer & ontbijt.
  • Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
  • Inkom inbegrepen
  • 2 x dagreis

BOEK SNEL! AANTAL KAMERS IS BEPERKT!

Vervoer

2 x dagreis

top