Rotterdam, Den Haag & Delft
City- & minitrips

Rotterdam, Den Haag & Delft

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Manhattan aan de Maas, Delfts blauw, Haagse bluf… Een greep uit onze verkenning van drie bijzondere Nederlandse steden. Rotterdam pakt uit met één van de grootste havens ter wereld en een hip stadscentrum. Den Haag is de statige hoofdstad, met Paleis Noordeinde, het Mauritshuis, het Vredespaleis… en Delft werft roem met porselein en dat wat Holland zo Hollands maakt: grachten, plechtige herenhuizen en een bijzonder marktplein. In twee dagen ontdek je zo drie boeiende steden bij onze noorderburen.

Nog niet overtuigd? Daar bovenop krijg je in Rotterdam een hotel in halfpension. Pure verwennerij!

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

Reserveer deze reis

Thon hotel***

Ons hotel Thon Hotel ligt aan de oevers van de Nieuwe Maas, vlak bij de Erasmusbrug en vlak bij één van de uitgaansbuurten van Rotterdam.

Kamers

Alle kamers met het nodige comfort.

Eten en drinken

Driegangenavondmaal dag 1 en uitgebreid ontbijtbuffet dag 2!

Bezoeken

  • Euromast ± € 14,00 
  • rondvaart haven Rotterdam ± € 16,00
  • bezoek porseleinatelier Delft ± € 13,00

(prijzen 2023)

Kledij

Aangepaste kledij voorzien.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers)

Munten

Euro. Overal de mogelijkheid om te “pinnen”.

Netspanning

230 V. Geen speciale stekkers nodig.

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zaterdag 21 sep tot zondag 22 sep 2 dagen € 215 Reserveer
zaterdag 19 okt tot zondag 20 okt 2 dagen € 215 Reserveer
zaterdag 7 dec tot zondag 8 dec 2 dagen € 215 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 35
  • 2 x dagreis

Activiteiten

Rotterdam - Den Haag - Delft 2 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek vanuit Diepenbeek in de vroege morgen. Vrije ontbijtstop onderweg, waarna we in de voormiddag al toekomen in Rotterdam, het Manhattan aan de Maas. Meteen wordt je duidelijk waarom de stad zo genoemd wordt: wolkenkrabbers en kantoorgebouwen alom. Maar ook het water van de Maas, de Europoort, de oude haven enz. We starten onze verkenning van de stad vanuit de lucht, met een bezoek aan de Euromast* – het hoogste bouwwerk van Nederland. We gaan tot 185 m. boven de grond, met een schitterend panorama over de stad, de haven en al haar activiteiten. Nadien naar het centrum voor vrije lunch. De namiddag besteden we aan een verkenning van de stad met de oude haven, de beroemde kubuswoningen*, de stationsbuurt en niet te vergeten de rondvaart* in de haven van Rotterdam, de grootste ter wereld! Met onze boot stomen we tussen de olietankers en andere zee mastodonten. Een boeiende ontdekking van een bruisende stad. Nadien intrek in ons hotel. Avondmaal in het hotel. Klaar voor een nachtje Rotterdam?

Dag 2

De zondag start met een lekker uitgebreid ontbijt in het hotel. Vandaag kiezen we bewust voor wat meer rust in het stadje Delft, dat nog helemaal de sfeer van de Gouden Eeuw uitstraalt. We maken een stadswandeling langs de talrijke bezienswaardigheden van Delft: de Oude en de Nieuwe kerk, de grachten, de residentie van Willem de Zwijger. Maar we hebben ook oog voor het artistieke met een bezoek aan een porseleinatelier*. Het Delfts blauw bracht de stad faam en rijkdom. Je wordt binnengeleid in een wondere wereld van handwerk gestoeld op een eeuwenlange traditie. Na het vrije middagmaal trekken we naar Den Haag. We verkennen deze stad met haar nieuwe kantorenwijk en haar keurige oude centrum met Paleis Noordeinde, het Binnenhof, het Mauritshuis… Met al deze statige gebouwen is Den Haag niet voor niets de politieke hoofdstad van Nederland. Voor wie wil is er tijd voor shopping want de winkels zijn op zondagnamiddag open in Den Haag. Vrij avondmaal. Terugkeer naar Diepenbeek.

Vervoer

2 x dagreis

top