Europa-Park
City- & minitrips

Europa-Park

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland en een van de best bezochte attractieparken van Europa. Het park bestaat uit diverse themagebieden: IJsland, Frankrijk, Rusland of Oostenrijk. Maar liefst 16 Europese landen presenteren zich in Europa-Park met hun typische architectuur, gerechten en flora. Ze zorgen voor een echt vakantiegevoel. Voor de durfallen onder ons zijn er ook nog eens 13 achtbanen. Voor wie het rustiger aan wil doen is er volop entertainment. 250 internationale artiesten zullen al jonglerend, goochelend, zingend en dansend de harten van de bezoekers veroveren.

NIEUW: in 2024 opent het nieuwe themagebied Kroatië haar deuren, met een spectaculaire, nieuwe rollercoaster genaamd Voltron. Durf jij een ritje in deze nieuwe achtbaan aan? 

Verkozen tot beste attractiepark !

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

Inkom voor 2 dagen inbegrepen.

Reserveer deze reis

Hotel am Park

Dit elegante, landelijke hotel ligt in Rust, pal tegenover de ingang van het themapark Europa-Park.

Kamers

De lichte, ruime kamers van Hotel am Park hebben een houten interieur. Alle kamers zijn uitgerust met een flatscreen-tv en een eigen badkamer.

Eten en drinken

Hotel am Park serveert Duitse en Italiaanse gerechten en heeft tevens een biertuin. Er wordt elke ochtend een traditioneel Duits ontbijtbuffet verzorgd. (Enkel het ontbijt is in de prijs inbegrepen.)

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
maandag 22 jul tot dinsdag 23 jul 2 dagen € 315 Reserveer
donderdag 15 aug tot vrijdag 16 aug 2 dagen € 315 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in kamer met ontbijt
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 40
  • 2 x dagreis

Vervoer

2 x dagreis

top