Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

DE MEEST ROMANTISCHE STAD TER WERELD!

Voor velen blijft Parijs de mooiste stad ter wereld. En met namen als de Eiffeltoren, Montmartre, Notre Dame, Louvre, Champs-Elysées, Moulin Rouge... meteen ook de meest romantische! Mogelijkheid tot boottocht op de Seine en tot bezoek aan Tour Montparnasse, met adembenemend uitzicht over Parijs. Bij de driedaagse reis staat ook een uitstap naar Versailles op het programma. 

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.


Bekijk hier ook zeker onze andere reizen naar Parijs.

Reserveer deze reis

Hotel Ibis Montmartre of gelijkwaardig

Al jaren onze thuishaven in Parijs.

Uitstekend hotel, centraal gelegen op amper 150 meter van de Moulin Rouge en op wandelafstand van Sacré Coeur en Place du Tertre. 


Faciliteiten

Het hotel heeft gratis wifi en een mooie bar.

Kamers

Mooie kamers met flatscreen-tv, douche en haardroger. 

Bezoeken

Parijs 2 of 3 dagen (gebaseerd op prijzen 2023):

  • Boottocht Seine: € 18
  • Moulin Rouge: € 145
  • Versailles: € 28,5
  • Louvre: € 25


LET OP: 

Wanneer je het kasteel van Versailles of het Louvre in wil moet je de tickets hiervoor zelf op voorhand online bestellen. De online betaling moet met kredietkaart gebeuren. (Geen Bancontact of Maestro dus.) Wacht hier niet te lang mee.

Kledij

Voorzie aangepaste kledij.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers)

Munten

Euro. Geldautomaten overal in de stad.

Netspanning

230V. Geen speciale stekkers nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
vrijdag 5 jul tot zondag 7 jul 3 dagen € 299 Reserveer
donderdag 15 aug tot zaterdag 17 aug 3 dagen € 299 Reserveer
zaterdag 24 aug tot zondag 25 aug 2 dagen € 169 Reserveer
vrijdag 6 sep tot zondag 8 sep 3 dagen € 309 Reserveer
zaterdag 28 sep tot zondag 29 sep 2 dagen € 189 Reserveer
zaterdag 26 okt tot maandag 28 okt 3 dagen € 289 Reserveer
vrijdag 1 nov tot zondag 3 nov 3 dagen € 289 Reserveer
zaterdag 9 nov tot maandag 11 nov 3 dagen € 289 Reserveer
zaterdag 7 dec tot zondag 8 dec 2 dagen € 189 Reserveer
vrijdag 27 dec tot zondag 29 dec 3 dagen € 315 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in kamer met ontbijt
  • Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
  • 24/08-25/08: aangepast programma - Zie fietsvakantie Parijs
  • 2 x dagreis

Hotel Ibis Montmartre: Het boeken van een driepersoonskamer gaat enkel als de 3de persoon een kind onder de twaalf jaar is. Voor 3 volwassenen gelieve één tweepersoonskamer + één eenpersoonskamer te boeken. 

Activiteiten

PARIJS - 2 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen. Omstreeks 09.45 uur korte koffiestop in Péronne. Aankomst in Parijs net voor de middag. Bezoek aan La Défense met La Grande Arche en gelegenheid tot middagmaal (facultatief). Nadien grote stadsrondrit: Arc de Triomphe, Eiffeltoren, Ecole Militaire, Dôme des Invalides, Champs-Elysées, Palais de l’Elysée, Place de la Concorde, boottocht op de Seine (facultatief). 
Omstreeks 17.00 uur inchecken in ons hotel. Vrije tijd voor vrij avondmaal in de buurt van het hotel. Nadien terug de stad in voor avondrondrit Parijs (facultatief). We houden ook nog halte aan de verlichte Eiffeltoren. Terug naar het hotel. Gelegenheid tot bijwonen van de schitterende show in de Moulin Rouge, compleet met champagne (facultatief).

Dag 2

Na het ontbijt en ontruiming van de kamers, rondrit linkeroever en via Place de la Bastille en Place de la République naar het Centre Pompidou. Wandeling naar het Île de la Cité, en de Notre Dame-kathedraal. Vrij middagmaal. Nadien nog een uurtje vrij aan de Galeries Lafayette. We besluiten onze tweedaagse Parijs hoog op de heuvel van Montmartre, met de Sacré-Coeur en de schilders op de Place du Tertre. In de late namiddag, vertrek uit Parijs. Stop in Péronne voor het avondmaal (facultatief). Thuiskomst in Diepenbeek in de late avond.

PARIJS - 3 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

’s Morgens vroeg vertrek vanuit Diepenbeek. Omstreeks 09.45 uur houden we een korte koffiestop in Péronne. Aankomst in Parijs rond de middag. Bezoek aan La Défense met La Grande Arche en gelegenheid tot middagmaal (facultatief). Nadien grote stadsrondrit: Arc de Triomphe (stop), Eiffeltoren (stop), École Militaire, Dome des Invalides, Champs-Elysées, Palais de l’Elysée, Place de la Concorde, Opéra…. Boottocht op de Seine (facultatief). Omstreeks 18.00 uur check-in in ons hotel. Vrij avondmaal in het centrum (facultatief).  

Dag 2

Na het ontbijt, vertrek naar Versailles* voor een bezoek aan het weergaloze kasteel van Zonnekoning Lodewijk XIV. Nadien terug naar Parijs. Middagmaal (facultatief) en wat vrije tijd in de buurt van het Centre Pompidou. Net na de middag naar het Ile de la Cité, waar meer dan 2000 jaar geleden de geschiedenis van Parijs begon. Wandeling naar de Notre Dame-kathedraal. In de late namiddag naar Montmartre, met de Sacré-Coeur en de Place du Tertre. Avondmaal in groep in de buurt van het hotel (facultatief). Nadien met de autocar naar de Eiffeltoren met aansluitend vrije tijd op de beroemdste laan ter wereld: Avenue des Champs-Elysées. Gelegenheid tot bijwonen van een schitterende show in de Moulin Rouge, compleet met champagne (facultatief).

* Wie het kasteel van Versailles in wil, moet dat zelf tijdig reserveren! Kies altijd dag 2 om 09.00 uur of 09.30 uur. We blijven in Versailles tot de middag. Een ticket kost € 28,5. (Gratis tot en met 25 jaar maar ook gratis ticket moet gereserveerd worden!)
De online boeking zal met kredietkaart betaald moeten worden. (Geen Bancontact of Maestro dus.)
www.chateauversailles.fr

OPGELET: indien dag 2 op een feestdag valt, kan het programma gewijzigd worden! Neem daarom eerst contact op met onze kantoren alvorens je ticket te reserveren.


Dag 3

Na ontbijt en ontruiming van de kamers, rondrit langsheen Saint-Germain dès Prés, Bibliothèque François Mitterrand, Place de la Bastille, Place de la République. Net voor de middag, vrije tijd in het grootste grootwarenhuis van Frankrijk, Galeries Layette. Vrije namiddag. De autocar brengt ons naar keuze naar het Louvre* of naar het kerkhof Père Lachaise (bij voldoende belangstelling). In de late namiddag, vertrek uit Parijs. Stop in Péronne voor het avondmaal (facultatief). Thuiskomst in Diepenbeek in de late avond.
 
* Wie op dag 3 zijn vrije namiddag wil doorbrengen in het Louvre, moet dat zelf tijdig reserveren. Kies altijd dag 3 om 13.00 uur. Een ticket kost € 25. (Gratis tot en met 25 jaar maar ook gratis ticket moet gereserveerd worden!) 
De online boeking zal met kredietkaart betaald moeten worden. (Geen Bancontact of Maestro dus.)
www.ticketlouvre.fr

OPGELET: indien dag 3 op een feestdag valt, kan het programma gewijzigd worden! Neem daarom eerst contact op met onze kantoren alvorens je ticket te reserveren.

Combiereis Parijs & Fiets Parijs

Enkel het weekend van 24/08 - 25/08/2024 mogelijk.


Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen

Dag 1

Vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen. Omstreeks 09.45 uur korte koffiestop in Péronne. Aankomst in Parijs net voor de middag. Bezoek aan La Défense met La Grande Arche en gelegenheid tot middagmaal (facultatief). Nadien grote stadsrondrit: Arc de Triomphe, Eiffeltoren, Ecole Militaire, Dôme des Invalides, Champs-Elysées, Palais de l’Elysée, Place de la Concorde, boottocht op de Seine (facultatief). Omstreeks 17.30 uur inchecken in ons hotel. Vrije tijd voor vrij avondmaal in de buurt van het hotel. Aansluitend een geleide wandeling op Montmartre. Overnachting in het hotel.

Dag 2

Na het ontbijt en ontruiming van de kamers, rondrit linkeroever en via Place de la Bastille en Place de la

République naar het Centre Pompidou. Vervolgens opsplitising in :
Groep A : Fietsers
Groep B : Bezoekers van het Louvre-museum ( zelf on-line reserveren, circa 10 h 30 )
Groep C : Begeleide wandeling vanaf Centre Pompidou via Forum des Halles naar Palais-Royal (pauze), Passage Colbert, Bibliothèque Nationale en Carrousel du Louvre. 

Rond 12u30, na de vrije lunch in de Carrousel verzamelen groep B en C aan de omgekeerde Pyramide van het Louvre. In de namiddag geleide wandeling voorbij het gerestaureerde Samaritaine -warenhuis (pauze) naar het Ile de la Cité met de Notre-Dame. We eindigen rond 17u00 terug bij het Centre Pompidou waar de 3 groepen terug samenkomen. 

+/- 22u00 aankomst in Diepenbeek.

Vervoer

2 x dagreis

top