Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

KASTELEN & TUINEN VAN KENT

Welkom in Kent, de “tuin van Engeland”. Wil je genieten van de mooiste plekjes in Engeland, dan kom je met deze reis beslist aan je trekken. Hier vind je machtige kastelen, prachtige landhuizen, schitterende landschappen en zoveel meer. Op het programma staan o.a. Canterbury, een bezoek aan de tuinen van Sissinghurst en Penshurst, Leeds Castle, Hever Castle en het kerkje in Tudeley: tuinen, parken, meren... geschiedenis.

INTERNATIONALE REISPAS VERPLICHT

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

Overtocht zal naar alle waarschijnlijkheid met de ferry gebeuren!

Reserveer deze reis

Hotel Ashford International

Ons hotel ligt op slechts een kwartiertje rijden van Leeds Castle.

Faciliteiten

In de pianobar kan je genieten van de prachtige muziek, een cocktail of een hapje.

Kamers

De luxueuze en comfortabele kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet-tv en badkamer met haardroger.

Eten en drinken

Het hotel heeft een eigen bar en restaurant.

Bezoeken

Inkomgelden: ca. £ 100 per persoon, niet inbegrepen.

Kledij

Voorzie aangepaste kledij en schoenen.

Documenten

ZEER BELANGRIJK!!! Voor EU-burgers is sinds 01/10/2021 een REISPAS VERPLICHT!!!! Zonder reispas kom je Groot-Brittannië niet in! Een identiteitskaart of een A, B, C, D, E of F card (verblijfskaart) is geen geldig identiteitsbewijs! Ook kinderen jonger dan 12 jaar moeten een reispas kunnen voorleggen.

Munten

Engelse ponden

Netspanning

Speciale stekker nodig (adapter).

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zaterdag 7 sep tot maandag 9 sep 3 dagen € 415 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: €45/nacht
  • 2 x dagreis
  • Overtocht met de shuttle of ferry!


Activiteiten

Kastelen en tuinen van Kent - 3 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek in de vroege morgen vanuit Diepenbeek naar Calais. Overtocht met de shuttle naar Folkestone. Ons eerste bezoek is aan de stad Canterbury. Na een uitgebreid bezoek aan deze mooie stad vertrekken we naar het mooiste en liefste kasteel van Engeland, namelijk Leeds Castle. Een uitstekende gelegenheid om de vele Vlaamse kunstschatten (schilderijen, wandtapijten...) te bewonderen. Nadien checken we in in het hotel voor diner en overnachting.

Dag 2

Na een goed Engels ontbijt brengen we een bezoek aan The All Saints Church in Tudeley, een klein typisch Engels kerkje met 12 glasramen van Marc Chagall. Nadien rijden we naar Penshurst Palace (residentie van de fam. Sidney), volgens documenten één van de oudste domeinen/tuinen in privébezit. Daarna rijden we verder naar Hever Castle, gelegen in een prachtig domein. We bezoeken het bekende kasteel waar Anne Boleyn een deel van haar jeugd doorgebracht heeft en dat ook later toebehoorde aan Hendrik VIII. Op weg naar het hotel lassen we nog een korte stop in, in Chiddingstone. Diner en overnachting.

Dag 3

Vertrek naar Rye. Rye werd als vestingstadje op een heuvel gebouwd als verdediging tegen de Fransen. We doen een wandeling langs o.a. St Mary’s Church, de Mermaid Inn en de Ypres Tower. Vervolgens gaan we naar de meest romantische tuin van Engeland: Sissinghurst. Het zijn de tuinen van het echtpaar Vita Sackville-West en Harold Nicholson, met een boeiende en speciale geschiedenis. Van daaruit rijden we naar Folkestone en vervolgens naar Diepenbeek, aankomst in de late avond.

Vervoer

2 x dagreis

top