Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Ontdek het bruisende hart van het Verenigd Koninkrijk met onze onvergetelijke reizen naar Londen! Wij nemen je mee op een betoverende reis door deze iconische stad, waar geschiedenis en moderniteit naadloos samenkomen.

Bewonder de wereldberoemde Big Ben en geniet van de culturele schatten in het Natural History Museum, het Science Museum of het V&A Museum. Laat je betoveren door de charme van Buckingham Palace en wandel door de groene oases van Hyde Park en St. James's Park.

Verlies jezelf in de schitterende lichtreclame van Piccadilly Circus, proef de diverse culinaire hoogstandjes in Covent Garden en Chinatown. Of je nu houdt van kunst, geschiedenis, winkelen of entertainment, Londen heeft voor ieder wat wils.

Onze deskundige gidsen staan klaar om je de geheimen van deze stad te onthullen, terwijl we je comfortabel en zorgeloos door de straten van Londen leiden. Kies voor een onvergetelijke reiservaring en boek nu je reis naar Londen bij ons!

PROGRAMMA VRIJBLIJVEND

INTERNATIONALE REISPAS VERPLICHT

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

Bekijk hier ook zeker eens onze andere reizen naar Londen.

Overtocht met ferry of shuttle !


Reserveer deze reis

DoubleTree by Hilton London Docklands

Het hotel ligt aan de rivier de Thames en biedt 4-sterrenaccommodatie en een prachtig uitzicht op Canary Wharf.

Faciliteiten

Het hotel biedt een eigen gratis riviertaxi voor toegang tot Canary Wharf vanaf de eigen pier. 

Kamers

De kamers hebben allemaal een eigen badkamer en zijn voorzien van een flatscreen-tv, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten. De meeste kamers bieden uitzicht op de stad of de rivier. Er is 24-uursroomservice en een receptie die de hele dag beschikbaar is.

Eten en drinken

Zeer uitgebreid Engels ontbijtbuffet.

Bezoeken

  • Mme. Tussauds: £32 per persoon, < 15 jaar £30 per persoon
  • London Eye: volwassenen £32 per persoon en kinderen < 15 jaar £29 per persoon
  • Dinner buffet Hilton: volwassenen en kinderen :  £29 per persoon
  • Cruise Greenwich: £10 per persoon

Gelieve er rekening mee te houden dat onderstaande vermelde groepsprijzen pas geldig zijn vanaf 10 deelnemers.  Indien er minder deelnemers zijn kan de prijs +/- £2 per persoon hoger liggen.


Kledij

Voorzie gemakkelijke schoenen. Voor bezoeken aan kerken is gepaste kledij noodzakelijk.

Documenten

ZEER BELANGRIJK!!! Voor EU-burgers is sinds 01/10/2021 een REISPAS VERPLICHT!!!! Zonder reispas kom je Groot-Brittannië niet in! Een identiteitskaart of een A, B, C, D, E of F card (verblijfskaart) is geen geldig identiteitsbewijs! Ook kinderen jonger dan 12 jaar moeten een reispas kunnen voorleggen. Niet EU-burgers moeten over een geldige reispas beschikken + een visum!

Munten

Engelse ponden. Gelieve de activiteiten cash te betalen aan de reisleider, de touroperator aanvaardt enkel ponden. Hou er rekening mee dat je ponden een week op voorhand moet bestellen bij je bank. Geldautomaten zowat overal in de stad. Visa-creditcards worden bijna overal aanvaard, euro’s niet meer! 
Op veel plaatsen aanvaardt men enkel nog betaling met de bankkaart, dus haal niet te veel ponden af!

Netspanning

230 V – speciale stekker nodig (adapter). 

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
maandag 8 jul tot woensdag 10 jul 3 dagen € 355 Reserveer
vrijdag 19 jul tot zondag 21 jul 3 dagen € 355 Reserveer
zaterdag 10 aug tot zondag 11 aug 2 dagen € 225 Reserveer
donderdag 15 aug tot zaterdag 17 aug 3 dagen € 350 Reserveer
vrijdag 23 aug tot zondag 25 aug 3 dagen € 350 Reserveer
vrijdag 6 sep tot zondag 8 sep 3 dagen € 355 Reserveer
zaterdag 21 sep tot maandag 23 sep 3 dagen € 355 Reserveer
vrijdag 4 okt tot zondag 6 okt 3 dagen € 355 Reserveer
vrijdag 18 okt tot zondag 20 okt 3 dagen € 355 Reserveer
zaterdag 26 okt tot maandag 28 okt 3 dagen € 355 Reserveer
dinsdag 29 okt tot donderdag 31 okt 3 dagen € 355 Reserveer
vrijdag 1 nov tot zondag 3 nov 3 dagen € 350 Reserveer
zaterdag 9 nov tot maandag 11 nov 3 dagen € 350 Reserveer
zaterdag 16 nov tot maandag 18 nov 3 dagen € 350 Reserveer
vrijdag 6 dec tot zondag 8 dec 3 dagen € 350 Reserveer
zaterdag 14 dec tot maandag 16 dec 3 dagen € 350 Reserveer
zaterdag 21 dec tot maandag 23 dec 3 dagen € 350 Reserveer
zaterdag 28 dec tot maandag 30 dec 3 dagen € 350 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in kamer met ontbijt
  • Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
  • 2 x dagreis
  • Overtocht met ferry of shuttle !

Vanaf 1 maand voor vertrek: kamers op aanvraag & prijsverhoging mogelijk.

Activiteiten

LONDEN - 2 dagen in Europa’s meest swingende hoofdstad

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Shuttle: vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen richting Calais. Met de autocar de Shuttle op en doorheen de Chunnel richting Groot-Brittannië. De treinrit onder het Kanaal duurt nauwelijks 35 minuten. Bij aankomst in Folkestone verder naar Londen. Koffiestop in Maidstone (enkel bij voldoende tijd). Aankomst in Londen rond het middaguur in Greenwich. Hier begint ons programma.Via de website van Greenwich kan je extra informatie vinden: rmg.co.uk. We verlaten Greenwich via de Thames. We maken een cruise naar het centrum van Londen (facultatief). De cruise zal een klein uurtje duren en is geschikt voor alle weertypen. Op onze route passeren we o.a. de Docklands, historische pubs zoals The Grapes, The Prospect of Whitby en The Mayflower. Onze cruise maakt een korte stop om mensen te laten uitstappen aan de Tower Bridge, maar wij blijven aan boord tot aan Westminster Pier. De Tower, de Shard, Shakespeare’s Globe Theatre, Millennium Footbridge, Tate Modern, St. Paul’s Cathedral, de Big Ben en het London Eye zijn enkele van de bezienswaardigheden die je op de cruise kan zien. Aan Westminster Pier eindigt onze cruise en gaan we uitstappen. We maken met de autocar een toeristische rondrit door Londen. Rond 18.00u plaatselijke tijd inchecken in het hotel. Mogelijkheid tot gezamenlijk diner in het restaurant van het hotel (facultatief).

Dag 2

Na een uitgebreid Engels ontbijt en ontruiming van de kamers, naar het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds (facultatief). Rond het middaguur naar Covent Garden met zijn mooie winkeltjes, terrasjes en restaurants. De fans van de Britse royals kunnen vanaf Covent Garden een wandeling maken naar Buckingham Palace. (aflossing van de wacht enkel bij een 3-daags programma!) Omstreeks 14.00u vertrek uit Londen. Ferry: in de vooravond overtocht Dover-Calais. Mogelijkheid tot avondmaal aan boord (facultatief). Of Shuttle: in Folkestone opnieuw de trein op richting Frankrijk. Indien mogelijk avondmaal in een wegrestaurant op Belgische bodem (facultatief) of zelf een lunchpakket aanschaffen. Thuiskomst in Diepenbeek, in de late avond. Tijdstip van aankomst is afhankelijk van de wijze van overtocht, Shuttle of Ferry én het verkeer.

3 dagen in Europa’s meest swingende hoofdstad

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen

Dag 1

Ferry: vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen, naar Calais. Overtocht Calais-Dover met luxeferry van P&O Ferries ( 90 minuten) of DFDS (120 minuten). Eens aangekomen in Dover rijden we met de autocar naar Londen.
Of Shuttle: vertrek in Diepenbeek in de vroege morgen richting Calais. Met de autocar de Shuttle op en doorheen de Chunnel richting Groot-Brittannië. De treinrit onder het kanaal duurt 35 minuten.

Bij aankomst in Folkestone verder met de autocar naar Greenwich. Hier begint ons programma. Via de website van Greenwich kan je extra informatie vinden: rmg.co.uk. We verlaten Greenwich via de Thames. We maken een cruise naar het centrum van Londen (facultatief). De cruise zal een klein uurtje duren en is geschikt voor alle weertypen. Op onze route passeren we o.a. de Docklands, historische pubs zoals The Grapes, The Prospect of Whitby en The Mayflower. Onze cruise maakt een korte stop om mensen te laten uitstappen aan de Tower Bridge, maar wij blijven aan boord tot aan Westminster Pier. De Tower, de Shard, Shakespeare’s Globe Theatre, Millennium Footbridge, Tate Modern, St. Paul’s Cathedral, de Big Ben en het London Eye zijn enkele van de bezienswaardigheden die je op de cruise kan zien. Aan Westminster Pier eindigt onze cruise en gaan we uitstappen. Vervolgens richting London Eye (met zijn 135m het hoogste reuzenrad in de wijde omtrek) (facultatief). Vertrek aan het London Eye rond 17.00u aan Belvedere Road. Rond 18.00u plaatselijke tijd inchecken in het hotel. Mogelijkheid tot gezamenlijk diner in het restaurant van het hotel (facultatief).

Dag 2

Na het uitgebreid Engels ontbijt brengt de autocar ons naar Trafalgar Square. We wandelen via het mooie St. James’s Park naar Buckingham Palace voor de aflossing van de wacht. Indien de aflossing van de wacht niet doorgaat op dag 2 zal het bezoek aan Madame Tussauds verplaatst worden naar dag 2 en de aflossing van de wacht naar dag 3. Na de middag volgt ons culturele gedeelte van het programma: maak een keuze uit één van Londens topmusea: Natural History Museum, Science Museum of het V&A Museum. Eventueel aangevuld met een impressie van het beroemdste warenhuis ter wereld, Harrods. Nadien nog wat vrije tijd om te windowshoppen in de langste winkelstraat van Groot-Brittannië Oxford Street en Regent Street, de “Mile of Style”. Of in het verkeersvrije Carnaby Street, een echte aanrader! In deze winkelstraat is in de sixties het “Swinging London” ontstaan. Gezamenlijk avondmaal in Italiaans restaurant (facultatief). Vrije avond in de buurt van Piccadilly Circus, Leicester Square en Chinatown.

Dag 3

Engels ontbijt en ontruiming van de kamers. Bezoek aan één van de topattracties van Groot-Brittannië, het wassenbeeldenmuseum van Mme Tussauds (facultatief) of de Changing of the Guard afhankelijk van het programma van de guards (zie dag 2). Nadien nog wat vrije tijd in de buurt van Covent Garden. Omstreeks 14.00u vertrek uit Londen. Ferry: in de vooravond overtocht Dover-Calais. Mogelijkheid tot avondmaal aan boord (facultatief). Of Shuttle: in Folkestone opnieuw de trein op richting Frankrijk. Indien mogelijk avondmaal in een wegrestaurant op Belgische bodem (facultatief) of zelf een lunchpakket aanschaffen. Thuiskomst in Diepenbeek, in de late avond. Tijdstip van aankomst is afhankelijk van de wijze van overtocht, Shuttle of Ferry én het verkeer.

Vervoer

2 x dagreis

top