Nationaal Park Eifel - Vogelsang
Dagtrips

Nationaal Park Eifel - Vogelsang

Algemeen
Foto's
Toon reisdata & prijzen

Rondleiding Vogelsang, geschiedenis met een Belgisch tintje, op een unieke plek in de Noord-Eifel. Het plaatje wordt compleet met in de namiddag een boottocht op de Obersee in Einruhr.

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

Vogelsang, het klinkt als luisteren naar het gefluit van vogeltjes! En inderdaad, je hoort ze wel, maar een bezoek aan Vogelsang biedt echter veel meer dan dat. Het is een historisch opleidingskamp midden in de prachtige, weidse omgeving van de Noord-Eifel. Zelfs onze Belgische strijdkrachten brachten hier vele uren door. Tijdens een rondleiding vertelt een plaatselijke gids jullie alle ditjes en datjes over deze unieke plaats.

In de namiddag maken we een boottocht op de Obersee, dit is op en top genieten! Van de omgeving, het water, het groen en vooral de stilte!

Op deze uitstap is alles geregeld, zodat jij alleen maar hoeft te genieten! Een kopje koffie met ontbijtkoek vooraf, een lichte lunch tijdens de middagpauze en ’s avonds een avondmaal.

Kortom, een mooie streek, dichtbij, dus kom het mee ontdekken!

Inbegrepen: 

  • Busreis heen en terug 
  • Rondleiding Vogelsang 
  • Koffie bij aankomst 
  • Lunch Vogelsang
  • Boottocht
  • Avondmaal

Reserveer deze reis

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
dinsdag 2 juli 2024 1 dag € 120 Reserveer
donderdag 8 augustus 2024 1 dag € 120 Reserveer
  • Vertrek Diepenbeek: 08u00 - Terug Diepenbeek: 21u30
top