Fietsvakantie Brugse Ommeland - Golden Tulip Hotel de' Medici
Fiets- en wandelvakanties

Fietsvakantie Brugse Ommeland - Golden Tulip Hotel de' Medici

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Het Brugse ommeland is een regio vlak bij zee en op een boogscheut van de werelderfgoedstad Brugge. Er is de enorme variatie in landschappen, het weidse en open polderlandschap met de pittoreske dorpjes. Een aanrader voor een korte fietsvakantie. Langs strand, kustlijn, het Zwin en de haven naar het verrassend groene ommeland rond Brugge. Meer naar het binnenland fiets je langs mooie fietspaden richting Aalter. 

Eigen fiets meebrengen 


Algemene info fietsreizen

1 nacht halfpension in het Golden Tulip Hotel de' Medici in Brugge.

Golden Tulip Hotel de' Medici

Activiteiten

Fietsvakantie Brugse Ommeland - 2 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

•

Dag 1 - 52 km - Cadzand - Knokke - Het Zwin - Brugge

We volgen het fietsroutenetwerk in Zeeland. Deze tocht is zeer afwisselend. We fietsen door verschillende natuurgebieden, langs kanalen en dijken. Van Breskens tot aan de grens met België door de prachtige zeeduinen, strand en het natuurgebied het Zwin. In Knokke en omgeving fietsen we op de wandelboulevard. Verder langs de Damse Vaart richting Brugge. Avondeten en overnachting.

•

Dag 2 - 55 km - Brugge - Aalter

Vertrek vanuit ons hotel voor een fietstocht rond Brugge, verder via de nieuwe fietsbruggen gaat het richting Loppem. We fietsen door rustige dorpjes met mooie dorpskommen en uitzichten. Vanaf Beernem gaat het in een grote bocht rond Aalter. Fietsen laden en met de nodige stops onderweg terug naar Diepenbeek.

Vervoer

Heen- en terugreis in comfort autocar.

top