Berlijn & Dresden
Meerdaagse reizen

Berlijn & Dresden

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Berlijn, een van de hipste plekken van Europa, is weer de metropool van weleer. Jong en oud voelt er zich thuis. De stad bruist van energie, is creatief en hypet als nooit te voren. We bezoeken uiteraard bezienswaardigheden zoals de Potsdamer Platz, de Reichstag en de nieuwe regeringswijk, Checkpoint Charlie, het Holocaust Denkmal, East Side Gallery, de Brandenburger Tor, het KaDeWe en het trendsettende shoppingcenter Bikini-Haus. Voor de alternatievelingen is er de Street Art en de graffiti. Maar ook liefhebbers van cultuur en de klassieken komen aan hun trekken. Het museumeiland behoort tot de belangrijkste culturele plekken in de wereld. In het Sony Center, het Manhattan van Berlijn, genieten we van Berlin by night.

Daarna zetten we koers richting Dresden, het Firenze aan de Elbe. Deze hoofdstad van de deelstaat Sachsen, het culturele hart van Duitsland, laat zich het best omschrijven als een sierlijke dame met een rijke geschiedenis, veel barok en bijzondere architectuur. Op onze tocht door de stad bezoeken we de mooie Zwinger, het mooiste operagebouw van Europa: de Semperoper, de Fürstenzug, de Hofkirche en uiteraard de Frauenkirche. Tijdens onze bezoeken maken we ook geregeld tijd voor een terrasje en genieten we ten volle van de lekkere streekgerechten.

Reserveer deze reis

We overnachten in Hotel Berlin Berlin en Hotel Am Terrassenufer in Dresden

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zaterdag 20 aug tot vrijdag 26 aug 2022 7 dagen / 6 nachten € 759 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf 4 x halfpension en 2 x kamer met ontbijt
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 177
  • 2 x dagreis

Activiteiten

PROGRAMMA VOLGT BINNENKORT

top