Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Bremen & Oost-Friesland

Bremen, huizenhoge cruiseschepenbouw in Papenburg, Munster en Bourtange.

In Oost-Friesland bezoeken we de stad van de Bremer stadsmuzikanten, de indrukwekkende bouw en montage van reuzecruiseschepen in Papenburg, de stad van turfstekers, Munster met de prachtzaal waar in 1648 de Vrede van Munster werd gesloten en het vestingstadje Bourtange.


Reserveer deze reis

Ligging

Eten en drinken

Verblijf in halfpension vanaf avondmaal dag 1 tot ontbijt op dag 4.

Bezoeken

€ 70/persoon 

Kledij

Aangepaste kledij, stevige schoenen of wandelschoenen.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers)

Munten

Euro

Netspanning

230 V – geen speciale stekker nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,9%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
maandag 3 jul tot donderdag 6 jul 4 dagen € 475 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 20/nacht
  • 2 x dagreis

Activiteiten

Bremen & Oost-Friesland - 4 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek in de ochtend in Diepenbeek, via Eindhoven-Venlo-Ruhrgebied naar Münster met stop onderweg. In Münster maken we een geleide wandeling vanaf de parking naar de Lambertikerk (bezoek). Vrij middagmaal. Na de maaltijd een bezoek aan de historische zaal van het Verdrag van Munster en  de St.-Paulusdom. Vervolg van de rit naar Delmenhorst en intrek in hotel en avondmaal met vrije avond.

Dag 2

Na het ontbijt vertrek naar Papenburg (rit circa 100 km.) Bezoek aan Papenburg. In de voormiddag geleid bezoek Von Velen-park (park van de turfstekers). ’s Middags genieten we van een boekweitpannenkoek tijdens de lunch in het restaurant bij het park Von Velen. In de namiddag geleid bezoek aan de Meyer Werft (bouw van cruiseschepen). Na het bezoek aan de Meyer Werft terug naar Delmenhorst voor avondmaal en vrije avond.

Dag 3

Na het ontbijt vertrek naar Bremen.  Geleide wandeling doorheen Bremen met de Böttcherstrasse en de Markt met Roland, Bremer Stadsmuzikanten de St.-Petri Dom. Vrij middagmaal. Na het middagmaal mogelijk aansluiten bij een geleid bezoek aan het Rathaus. Wandeling naar de typische, intieme wijk Schnoor en een wandeling over de Weserpromenade Schlacht. Terug naar Delmenhorst voor avondmaal en vrije avond.

Dag 4

Na het ontbijt vertrek richting Nederland voor een bezoek aan het stervormig omwald stadje Bourtange. Wandeling doorheen het vestingstadje met een bezoek aan de filmzaal De Poort, Museum De Barakken, de Synagoge en de Kapiteinswoning. Vrij middagmaal. In de namiddag vertrek naar Diepenbeek met een stop onderweg. Vermoedelijke aankomst rond 21.00 uur.

Vervoer

2 x dagreis

top