Disneyland® Paris - 2 dagen - DISNEYHOTEL Cheyenne
Meerdaagse reizen

Disneyland® Paris - 2 dagen - DISNEYHOTEL Cheyenne

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen

Welkom in Disneyland® Paris! De magie van Disney komt tot leven in het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney Village en onze magische Disney Hotels. Meer dan 50 attracties bieden magische ervaringen en spannende avonturen voor jong en oud. Ontmoet je favoriete Disney Figuren, laat je betoveren door de kleurrijke parade en adembenemende shows en maak je keuze uit de meer dan 50 restaurants: de perfecte bestemming voor het hele gezin!

 *Shows, attracties en evenementen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, vertraagd of geannuleerd vanwege onvermijdelijke en uitzonderlijke omstandigheden.

©DISNEY

BOEK SNEL! AANTAL KAMERS IS BEPERKT!

Bekijk ook zeker eens onze andere reizen naar Disneyland® Paris.


Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

Inkom inbegrepen


Foto's ©DISNEY

Reserveer deze reis

Hotel Cheyenne

Een verblijf in een Disney Hotel, brengt heel wat voordelen met zich mee: Ontmoeting en souvenirfoto’s met Disney Figuren: ontmoet de Disney Figuren voor een onvergetelijke knuffel! (niet beschikbaar in Disney’s Davy Crockett Ranch) Gratis shuttlebus: Op maar enkele minuten rijden van de Disney® Parken en van Disney Village®. Deze service niet beschikbaar in Disney’s Davy Crockett Ranch, dit ligt op 15 minuten rijden van de Disney Parken. Extra Magic Time*: profiteer van een extra uur vóór de officiële openingstijd van de Disney® Parken. * Extra Magic Time is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan variëren in de beide Disney® Parken

Disney's Hotel Cheyenne® ligt op 20 minuten wandelen van de Disney®-parken. 

Faciliteiten

Het hotel beschikt over gratis WiFi.
U kunt Disney-figuren ontmoeten in dit hotel. 

Kamers

De kamers hebben een eigen badkamer met een bad en gratis toiletartikelen. Op verzoek kunt u gebruikmaken van een föhn en een waterkoker (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Eten en drinken

's Morgens kunnen we genieten van een smakelijk ontbijtbuffet.

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zaterdag 29 jun tot zondag 30 jun 2 dagen € 369 Reserveer

Prijs op basis van verblijf in kamer & ontbijt
Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
Inkom inbegrepen
2 x dagreis

Vervoer

2 x dagreis

top