Kirchberg - In de voetsporen van Hansi Hinterseer
Meerdaagse reizen

Kirchberg - In de voetsporen van Hansi Hinterseer

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

In de voetsporen van Hansi Hinterseer in Kitzbühel met als kers op de taart een exclusief concert!

Van skiracer tot superster van de pop- en volksmuziekindustrie: Hansi Hinterseer won in het seizoen 1972/73 zes wereldbekerwedstrijden, een medaille in het wereldkampioenschap en het wereldbekerklassement reuzenslalom en is verder niet alleen succesvol muzikant maar heeft hij ook naam gemaakt als acteur! Naast een onderhoudende ochtendpint in de bergen leer je tijdens "In de voetsporen van Hansi Hinterseer" veel interessante feiten over de populaire artiest. Naast zijn woonplaats Kitzbühel bezoek je ook het wildpark in Aurach, dat acht keer de belangrijkste opnamelocatie was voor de populaire lokale tv-serie "Dort, wo die Berge sind". Laat je muzikaal inspireren door Hansi Hinterseer en verheug je op een exclusieve avond in de Arena 365 in Kirchberg bij Kitzbühel!

Inbegrepen:
4 x overnachting / ontbijt in het **** superior Hotel Zentral in Kirchberg
1 x welkomstschnaps
4 x 4-gangen diner in het hotel
1 x beklimming en afdaling met een bergtrein in de Kitzbüheler Alpen
1 x Frühschoppen (brunch) in de bergen
1 x excursie "In de voetsporen van Hansi Hinterseer" incl. stadsrondleiding door Kitzbühel
        en toegang tot het wildpark Aurach
1 x concertticket Hansi Hinterseer op 19/06/2024 in de Kirchberger Arena365

Niet inbegrepen:
Koetsentocht met bezoek aan Hof Müllnerhof inclusief proeverij : € 17 per persoon

Reserveer deze reis

Hotel Zentral***+ plus

Dit prachtige hotel ligt in het centrum van het pittoreske stadje Kirchberg in Tirol.

Faciliteiten

Dagelijkse gebruik van wellness tussen 16:00 - 21:00 in het hotel (sauna, stoombad)

Kamers

Hotel Zentral beschikt over liefdevol ontworpen en comfortabele kamers.

Eten en drinken

Verblijf op basis van half pension. 

Kledij

Voorzie stevige schoenen of wandelschoenen en je goed humeur.

Documenten

Geldige e-ID

Munten

Euro

Netspanning

230 V. Geen speciale stekker nodig.

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 105
  • Inkomkaart Wildpark en concert zijn inbegrepen
  •  2 x dagreisActiviteiten

In de voetsporen van Hansi Hinterseer met een exclusief concert - 5 dagen

Van skiracer tot superster van de pop- en volksmuziekindustrie: Hansi Hinterseer won in het seizoen 1972/73 zes wereldbekerwedstrijden, een medaille in het wereldkampioenschap en het wereldbekerklassement reuzenslalom. Hij is niet alleen succesvol muzikant, maar heeft ook naam gemaakt als acteur! In de bergen leer je tijdens "In de voetsporen van Hansi Hinterseer" veel interessante feiten over de populaire artiest - naast zijn woonplaats Kitzbühel bezoek je ook het wildpark in Aurach, dat acht keer de belangrijkste opnamelocatie was voor de populaire lokale tv-serie "Dort, wo die Berge sind". Laat je muzikaal inspireren door Hansi Hinterseer en verheug je op een exclusieve avond in de Arena 365 in Kirchberg bij Kitzbühel!

Dag 1

Na ons vertrek ’s morgens in Diepenbeek doorkruisen we de Duitse landschappen richting Kirchberg in Oostenrijk. We stoppen regelmatig voor een hapje, drankje of om even de benen te strekken. Aankomst bij de familie Aschaber met kamerverdeling, avondeten en begroetingsdrank.

Dag 2

Vandaag staat er ons een prachtige dag te wachten!
Tijdens een bergtocht in de Kitzbüheler Alpen hebben we een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. We beklimmen de Kitzbühler Alpen met een bergtrein. Als we de top bereikt hebt kunnen we genieten van een brunch vergezeld van mooie muziek. Hier kan men ook dansen, feestvieren en natuurlijk genieten van het prachtige panoramische uitzicht. Na een vermakelijke dag in de bergen keren we met de bergtrein terug naar beneden, naar het hotel waar het diner al op ons staat te wachten.

Dag 3

Tijdens de interessante tour "In de voetsporen van Hansi Hinterseer" bezoeken we Kitzbühel, de geboortestad van de grote ster, en vervolgens het Wildpark Aurach, dat in totaal 8 keer de belangrijkste opnamelocatie was voor de bekende en populaire lokale filmserie "Da, wo die Berge sind".
In de namiddag keren we u terug naar het hotel en genieten we van een vroeg diner.
Aansluitend wandelen we te voet naar de Arena 365  (15 min) en is het dan tijd om het doek op te trekken voor een exclusieve muzikale avond met Hansi Hinterseer.

Dag 4

Een dag vol charme en traditie. Stap aan boord van een sprookjesachtige koets en laat je betoveren door de prachtige omgeving tijdens een onvergetelijke Kutschenfahrt! We beginnen met een bezoek aan Hof Müllnerhof, waar we de kans krijgen om lokale lekkernijen te proeven en de authentieke sfeer van de regio te ervaren (€ 17 per persoon). In de vroege namiddag nemen we je mee naar het schilderachtige stadje St-Johan in Tirol. Hier heb je de vrijheid om te genieten van een smakelijke maaltijd, of het nu iets kleins is voor de lekkere trek of een uitgebreide maaltijd voor de stevige honger. Verken samen met ons de charmante straatjes en ontdek de lokale cultuur tijdens een ontspannen wandeling door het stadje. Omstreeks 15.30 uur keren we terug naar het idyllische Kichberg, met prachtige herinneringen aan een dag vol pittoreske paardenritten, heerlijke proeverijen en de charme van St-Johan.

Dag 5

Na het ontbijt vertrek naar Diepenbeek.

Vervoer

2 x dagreis

top