Zell am See
Meerdaagse reizen

Zell am See

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Grossglocknermassief

Vakantie in dit gastvrije, bekende stadje loont de moeite! In de schaduw van de “Schmittenhöhe” en gekoesterd door het diepblauwe meer biedt “Zell” elk wat wils. Unieke uitstappen: bezoek aan Kaprun en het stuwmeer “Moserboden”. We maken ook een daguitstap naar het prachtige Salzburg.

De “Grossglockner hochalpenstrasse” naar de hoogste berg van Oostenrijk is de topper...

Een koninginnenrit om niet te missen!

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

All inclusive

Volpension of lunchpakket, namiddaggebak en GRATIS bier, wijn, schnaps, koffie, thee en frisdranken tot 23.00 uur. 's Avonds diner in buffetvorm.


Reserveer deze reis

Hotel Der Waldhof

Mooi hotel met comfortabele kamers en een gezellig restaurant.

Faciliteiten

Ons hotel beschikt over een binnen- en buitenzwembad, solarium, fitnessruimte, sauna, dampbad en whirlpools. Mountainbikes staan gratis ter beschikking van de klant.

Kamers

Alle kamers met bad/douche/wc, telefoon, radio en tv.

Eten en drinken

Volpension, namiddaggebak en GRATIS bier, wijn, schnaps en frisdranken tot 23.00 uur.

Bezoeken

 • Boottocht:  € 14
 • Krimm Wasserfälle: € 8
 • Grossglockner: € 7
 • Stuwmeren Kaprun: € 26
 • Wasserspiele: € 18
 • *Schmittenhöhe: € 34


(* Facultatief)

Kledij

Aangepast schoeisel voor de wandelingen is aangeraden.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers)

Munten

Euro

Netspanning

230 V. Geen speciale stekker nodig.

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zaterdag 6 jul tot vrijdag 12 jul 7 dagen € 1030 Reserveer
zondag 11 aug tot zaterdag 17 aug 7 dagen € 1030 Reserveer
zaterdag 14 sep tot vrijdag 20 sep 7 dagen € 915 Reserveer
 • Prijs op basis van verblijf in all-inclusive. WALDHOF PLUS FORMULE ALL-IN
 • Toeslag eenpersoonskamer: € 30/nacht
 • 2 x dagreis


  Activiteiten

  Zell am See - 7 dagen

  Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

  Dag 1

  Vertrek vanuit Diepenbeek in de vroege ochtend. De autosnelwegen loodsen ons door het mooie Duitse landschap om nadien, via de deelstaat Beieren, het gezellige stadje Zell am See in Oostenrijk te bereiken. Verdeling van de kamers en avondeten.

  Dag 2

  In de voormiddag maken we een verkennende wandeling naar het stadscentrum. Namiddag maken we een mooie boottocht. Eventueel mogelijkheid tot het nemen van de kabellift naar de * Schmittenhöhe (1980 m) (= facultatief).

  Dag 3

  Voormiddag maken we een mooie wandeling aan het meer. Voor de liefhebbers is een fietstocht rond de Zellersee mogelijk. Namiddag rijden we naar de Krimml Wasserfälle, de hoogste gefaseerde watervallen van Europa (380 m). Wandelen, bergop, bergaf of plat, iedereen kan hier in de vrije natuur naar hartenlust genieten van het adembenemende zicht op deze drie boven elkaar liggende watervallen.

  Dag 4

  Met de autocar rijden we naar de hoogste berg (3797 m) van Oostenrijk: de Grossglockner, gelegen in het nationaal park Hohe Tauern. Genieten van prachtige vergezichten en wandelen zijn hier niet de enige mogelijkheden.

  Dag 5

  Vandaag brengen we een bezoek aan de hoofdstad van de gelijknamige deelstaat: Salzburg. Geleide wandeling door deze barokke stad en bekijken o.a. de Dom, de Residenz, de Kollegienkirche enz. Aansluitend vrije tijd voorzien in het centrum. Ook op het programma staat een bezoek aan de bekende “wasserspiele” in Hellbrun, op enkele kilometers gelegen van Salzburg. Jong en oud laten zich hier verrassen door deze speciale wateranimatie.

  Dag 6

  Voormiddag is er voor de liefhebbers een wandeling aan het meer. Namiddag rijden we met de autocar naar de stuwmeren en stuwdammen van Kaprun. Dit “kraftwerk” doet dienst als energieleverancier voor de streek. Een belevenis om er te geraken: 2063 m hoog in het Tauernmassief.

  Dag 7

  Na het ontbijt vertrek naar België. Aankomst in Diepenbeek omstreeks 20.00 uur.

  Vervoer

  2 x dagreis

  top