Rondreis Portugal
Rondreizen

Rondreis Portugal

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Deze rondreis is een perfecte mix van adembenemende natuur en steden waar kunst en cultuur op een indrukwekkende wijze gestalte krijgen. We bezoeken het oude Spaans dorpje Santillana del Mar. We wandelen naar de hedendaagse kunsttempel “Guggenheim” in Bilbao en door een gedeelte van de stad. Kom onder de indruk van plaatsen zoals Santiago de Compostella en Fatima. Ontdek middeleeuwse stadjes zoals Obidos en Nazare. We bezoeken de grootsteden Porto en Lissabon met hun eigen prachtige kunstschatten, kwartieren en architectuur. Ook de omgeving van Lissabon is niet te versmaden. We bezoeken eveneens enkele kloosters en abdijen zoals Batalha en Alcobaca. In Spanje bezoeken we de prachtige architectonische steden Salamanca en Burgos. Een echte aanrader voor mensen die het noorden van Spanje en Portugal eens anders willen ervaren. In Frankrijk bezoeken we Dune Pilat, de hoogste zandduin van Frankrijk.

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

Reserveer deze reis

Diverse hotels, verblijf op basis van halfpension

Dranken aan tafel niet inbegrepen.

Bezoeken

Eigen reisleider gedurende de hele reis.

Voorzie ± € 70 per persoon voor de inkomgelden. 

Boottocht op Douro in Porto niet inbegrepen: ± € 15 per persoon

Kledij

Aangepaste kledij voorzien.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers)

Munten

Euro

Netspanning

230V. Geen speciale stekker nodig.

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zondag 8 sep tot vrijdag 20 sep 13 dagen € 1660 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 568
  • 2 x dagreis met tussenovernachting


Activiteiten

Rondreis Spanje/Portugal - 13 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek in Diepenbeek richting Parijs. Vrij middagmaal onderweg en dan richting Poitiers, waar we zullen overnachten. 

Dag 2

Na het ontbijt vertrekken we richting Bordeaux. Vervolgens rijden we richting Bilbao waar we een stukje van de stad en het Guggenheim Museum langs de buitenzijde zullen bezoeken. We overnachten te Bilbao in ons hotel.

Dag 3

Tijdens onze rit naar Santiago de Compostela bezoeken we het oude Spaanse dorpje Santillane del Mar. Onderweg vrij middagmaal. Later bezoeken we Lugo met zijn prachtige omwalling en daarna rijden we door naar Santiago de Compostela. 

Dag 4

We verblijven de ganse dag in Santiago de Compostela, het zeer bekende pelgrimsoord en we bezoeken de indrukwekkende kathedraal. Hopelijk zie je het groot wierookvat zwieren, de schatkamer en het museum. Vrije tijd en avondmaal in ons hotel. 

Dag 5

Vertrek naar Porto en onderweg bezoeken we het met schelpen bedekte kerkje van Ila De Toxa. We brengen een bezoek aan Bom Jesus met zijn oude waterkabelbaan en de beroemde trappen in Braga. In Porto maken we een boottocht op de Duro en we brengen een bezoek aan één van de befaamde portohuizen met degustatie. Avondmaal in ons hotel te Porto. 

Dag 6

We maken in de voormiddag een wandeling door de oude stad Porto. Later vertrekken we verder richting Lissabon met onderweg een bezoek aan het mooie Obidos met zijn witte huisjes. Aankomst in ons hotel te Estoril en avondmaal. 

Dag 7

Bezoek aan de stad Lissabon, met Belém, de Jeronimuskerk en beeld van zeevaarders en oude stad… Vrije middag. ’s Avonds logies en avondmaal in ons hotel. 

Dag 8

Vrije dag met diverse mogelijkheden.  

Vb 

  • wandelen langs het strand richting Cascais en/of Estoril. 
  • bezoek aan de stad Lissabon met zijn musea en kerken. 
  • bezoek aan Sintra met zijn mooie kastelen. 

Dag 9

Vandaag gaat het richting Fatima, het bekende bedevaartsoord. We bezoeken het kuststadje Nazaré met zijn prachtig uitzicht. Tevens bezoeken we het klooster met de grootste kerk van Portugal in Alcobaça, waar we ook het middagmaal nuttigen en de Dominicaanse abdij te Bathala. ’s Avonds bezoek aan de kathedraal van Fatima en avondmaal in het hotel. 

Dag 10

Van Fatima naar Salamanca in Spanje. Onderweg bezoeken we de mooie tuinen van Castello Branco. In de late namiddag bezoeken we het wondermooie Salamanca met zijn kathedraal, Place Mayor… Overnachting en avondmaal in het hotel. 

Dag 11

Vandaag gaan we richting Biarritz. Onderweg bezoeken we de mooie stad en de bekende kathedraal van Burgos. Onderweg genieten we van de mooie natuur. Logies en avondmaal in het hotel. 

Dag 12

Bezoek aan de mooie Franse badplaats Biarritz met zijn mooie stranden en huizen. Daarna richting Dune Pilat, de hoogste duin in Europa en daarna naar Arcachon voor het middagmaal. Aankomst in ons hotel waar we ons avondmaal nemen. 

Dag 13

Na het ontbijt vertrekken we richting Diepenbeek met aankomst in de vroege avond. 

top