Imst Gurgltal - WANDEL- & SKIREIS
Skivakanties

Imst Gurgltal - WANDEL- & SKIREIS

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Het wintersportstadje Imst ligt precies op de plaats waar het Gurgltal en het Inntal bij elkaar komen. Het is omgeven door prachtige meren en majestueuze bergen. Wij maken mooie uitstappen naar o.a. het Paznauntal. Verder maken we een tochtje met de paardenkoets door Seefeld en brengen een bezoek aan Innsbruck (enkel tijdens 7-daagse reis).

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

Inclusief:

  • Rodelen
  • Nachtwandeling met dessert
  • Muziek- en dansavond 
  • Eisstockschiessen
  • Diverse extra middagmalen

Niet inclusief:

  • Koetsentocht Seefeld/ Zur Moosalm (+/- € 16 per persoon)

Reserveer deze reis

Hotel Hirschen Residenz

Mooi hotel gelegen aan de rand van Imst. De Altstadt met zijn mooi beschilderde huizen, vele boetieks, winkels en cafés zijn een trekpleister van de eerste orde.

Faciliteiten

Gezellig restaurant en bar. Verwarmde skikelder. Binnenzwembad, sauna, biosauna en dampbad.

Kamers

Gezellig ingerichte kamers met douche, wc, haardroger, tv...

Eten en drinken

Uitgebreid ontbijtbuffet en viergangenkeuzemenu met saladebuffet.

Bezoeken

+/- € 30 per persoon voorzien

Kledij

Stevige schoenen of laarzen zijn samen met warme winterkleding zeker nodig.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers)

Munten

Euro

Netspanning

230 V - geen speciale stekker nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,9%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zondag 25 feb tot zaterdag 2 mrt 2024 7 dagen € 775 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in volpension* (1 dag halfpension: vrij middagmaal in Seefeld) 
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 15/nacht
  • 2 x dagreis

Activiteiten

Imst winterreis - 7 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Vertrek vanuit Diepenbeek en via Duitse autowegen naar Imst. Kamerverdeling, avondeten, begroeting door familie Staggl, voorstelling van het programma.

Dag 2

Na het uitgebreid buffetontbijt naar het Eisstockschiessen Sportcomplex voor het kampioenschap ijsstokschieten waar met de nodige schnaps de kampioen zal gelauwerd worden. Middagmaal in het hotel. Namiddag naar Innsbruck, hoofdstad van Tirol. Korte geleide stadswandeling vanaf het Gouden Dak en vrije tijd voor shopping. Avondeten in het hotel met als hoogtepunt na het avondeten de “dessert”wandeling naar de boerderij waar we in een originele Stadl verwacht worden voor “Kaiserschmarren uit de grote pan”.

Dag 3

Na het ontbijt vertrekken we voor een mooie rit naar het PAZNAUNTAL. Via Galtur, het mondaine skioord Ishgl naar Kappl. Met de berglift omhoog voor het middagmaal in restaurant Sunnenalm. Kleine winterwandeling rond de Speicherteich met prachtige panorama's. 's Avonds dans- en muziekavond.

Dag 4

Vandaag gaan we naar Wildmoosalm waar de paardenkoetsen al op ons staan te wachten (facultatief). Na de vrije lunch terug naar het hotel om eventueel van de faciliteiten van het hotel gebruik te maken. Een Tiroler Schmankerbuffet rondt de dag af.

Dag 5

Voormiddag halve dag winteruitstap naar het Öztal-Niederthal. Middagmaal in het hotel. Namiddag naar het wandel- en skigebied HOCH IMSTER (gratis met de skibus). Mogelijkheid om van de Untermarker Alm te voet of met de rodel terug in het dal te dalen. Avondmaal in het hotel.

Dag 6

Voormiddag winterrit door het PITZTAL met zijn talrijke watervallen tot aan het bergstation van de Pitztaler Gletscher met een gemoedelijke wandeling door het dal. Middagmaal in het hotel. Vrije namiddag met “vieruurtje” in het hotel met een lekkere tas koffie en koek. Daarna bezoek aan het Imster Faschnachthaus. Avondeten in het hotel.

Dag 7

Terugreis naar Diepenbeek.

Vervoer

2 x dagreis

top