Cattolica - Hotel Cormoran
Strandvakanties

Cattolica - Hotel Cormoran

Algemeen
Foto's
Verblijf

ADRIATISCHE KUST

Lange en zeer brede stranden met alle mogelijke faciliteiten voor watersporters. Bij de echte strandliefhebbers zullen namen als Rimini en Riccione bekend in de oren klinken. Een veilig en zuiver strand met een heerlijk strelend windje. Cattolica is een levendige badplaats met een prachtig zandstrand en een schilderachtig haventje. Tevens kan je er genieten van de talrijke terrasjes, cafés en winkeltjes. 

Reserveer deze reis

Hotel Cormoran

Dit hotel ligt op een steenworp van het strand. 

Faciliteiten

Het hotel heeft verschillende zwembaden waaronder een olympisch zwembad, een bubbelbad en een kinderbad. Binnen is er een ontspanningsruimte met een biljarttafel en buiten een tafeltennistafel. Ook op vakantie is het geen probleem om in vorm te blijven. Op enkele meters van het hotel is er een tennisplein waar je je kan uitleven of je kan gebruik maken van de fitnessruimte van het hotel.

Kamers

Ruime en comfortabele kamers met balkon. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche of bad en een haardroger. Er is airconditioning op de kamer maar ook radio, satelliettelevisie, wifi, een kluisje en minibar. 

Eten en drinken

Verblijf in volpension. 's Morgens genieten we van een uitgebreid zoet en hartig ontbijt met koekjes, heerlijke taarten, vers brood, vleeswaren, kazen, yoghurt, ontbijtgranen, vers fruit en andere lekkernijen. Voor lunch en diner zijn er heerlijke traditionele streekgerechten. Bereid met de allerbeste lokale producten. De chef stelt voor jou drie menu's samen met drie verschillende voorgerechten en drie verschillende vlees- en visgerechten. 

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,9%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
  • Prijs op basis van verblijf in volpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
  • Korting 3e volwassene op 2-persoonskamer: -10 %
  • Kinderprijzen pas van toepassing indien samen met twee volwassenen op dezelfde kamer. (Grote kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.)
  • Vrij middagmaal de dag van terugreis
  • 2 x nachtreis


Vervoer

Royal Class
2 x NACHTREIS

top