New York & Las Vegas & the Canyons - VLIEGVAKANTIE
Vliegreizen

New York & Las Vegas & the Canyons - VLIEGVAKANTIE

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Tijdens deze topper krijg je het beste van de Verenigde Staten te zien. Met als eerste programmapunt enkele dagen in de metropool New York, the Big Apple, the city that never sleeps. Met highlights als het vrijheidsbeeld, Times Square en Rockefeller Centre is dit een fantastische start van deze onvergetelijke reis. We reizen verder naar Sin City, Las Vegas! Een stad met een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Na deze twee drukke steden te hebben bezocht is het tijd om te genieten van de prachtige, robuuste natuur die Nevada en Arizona te bieden hebben. We begeven ons naar de Canyons waar we kennis maken met de wereldberoemde en indrukwekkende rotsformaties. 

Kortom een reis met enkel hoogtepunten die je echt niet wilt missen!

Inclusief:

 • Vlucht heen en terug: Brussel - New York en New York - Las Vegas
 • Luchthaventaksen
 • Alle vermelde transferts in een luxeautocar
 • 9 nachten: kamer en ontbijt 
 • Alle buitenbezoeken
 • Begeleiding gedurende de hele reis
 • Reisdocumenten met gedetailleerd programma
 • Stadsplan Manhattan

Bekijk hier ook zeker onze andere reizen naar New York.

Reserveer deze reis

Diverse hotels

Kamers zijn steeds op aanvraag.

Bezoeken

City Pack New York + opties op de Vegas Canyon tour (niet inbegrepen) €699 waaronder:
Enkel volledig pakket mogelijk. 

 • Lunch in een typisch Italiaanse trattoria
 • Lunch in een trendy lounge restaurant
 • Diner hotel dag 1
 • Diner restaurant (in de buurt van Times Square dag 2)
 • Boottocht Hudson River
 • Rockefeller Centre panoramisch deck
 • Musical op Broadway
 • Harlem & the Bronx: Gospelkoor & "soulfood" lunch
 • Alle opties in de Vegas Tour

Broadway Musical (niet inbegrepen) $ 115
Deze musical (onder voorbehoud van beschikbaarheid) zit niet in het City Pack en is dus wel afzonderlijk te boeken. 

Documenten

Je moet in het bezit zijn van een GELDIGE internationale reispas (minstens 6 maanden geldig na terugkomstdatum) en ESTA aanvraag (zelf aan te vragen of bij ons tegen betaling van € 65).

Netspanning

Je hebt een reisstekker en een spanningsomvormer nodig in de Verenigde Staten.

Wees extra voorzichtig met bepaalde apparaten vanwege het verschil in frequentie.

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
 • Prijs op basis van verblijf in kamer met ontbijt
 • Toeslag eenpersoonskamer: € 590,-
 • Indien je boekt binnen vier maanden voor afreis wordt er geen voorschot gevraagd maar moet je het volledige saldo betalen. 

INTERNATIONALE REISPAS EN ESTA VERPLICHT!

Activiteiten

NEW YORK, LAS VEGAS & THE CANYONS - 11 DAGEN

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

DAG 1 BELGIE – NEW YORK

Yeah America, here we come! We vertrekken ‘s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken en je maakt kennis met de groep. Aankomst in Newark of JFK Airport rond de middag. Samen met je tourleader start je met een citytour door the Big Apple. Je bent meteen overweldigd door de skyline van deze wereldstad. In de vooravond check-in in het prachtige hotel Sheraton Parsippany (of gelijkwaardig) waar je kan bekomen van de reis en genieten van de faciliteiten (spa, fitness, sauna, jacuzzi…) We genieten samen van een driegangendiner (optie).

DAG 2 DOWNTOWN NY – HUDSON RIVER – GROUND ZERO – WALL STREET – LITTLE ITALY – SOHO – GREENWICH VILLAGE

Na het ontbijt (inbegrepen) vertrekken we rond 08.30 uur naar New York waar onze verkenning van downtown NY begint met een twee uur durende cruise (optie). Via de Hudson rivier maak je op een bijzondere manier kennis met de skyline van Manhattan, Ellis en Governors Island en natuurlijk het vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge. Na dit avontuur ontmoeten we onze gids en vertrekken we voor een begeleide wandeling die begint bij het zeer indrukwekkende Ground Zero. We wandelen verder naar Wall Street en komen zo bij het uiteinde van Manhattan (Battery Park). Vandaar gaat het verder naar Little Italy voor een lunch (optie) in een typische Italiaanse trattoria waar de grote Enrico Caruso ooit nog heeft gezongen. De rest van de namiddag heb je vrije tijd om de prachtige buurten van Soho en Greenwich Village zelf te ontdekken. ’s Avonds nemen we je mee voor een diner op een toplocatie bij Times Square (optie) en terugkeer naar het hotel.

DAG 3 MIDTOWN – ROCKEFELLER CENTRE – BROADWAY MUSICAL

Vandaag trekken we na het ontbijt naar het indrukwekkende Manhattan. Samen met de gids zal je deze derde dag midtown NY ontdekken: Central Park, Fifth Avenue, Times Square, Rockefeller Plaza en vele andere mythische plaatsen… soms per autocar, soms te voet. Halverwege de uitstap beklimmen we de 77 verdiepingen hoge Rockefeller Tower met een vipentrypass (optie). Mogelijkheid om New York te ontdekken vanop de “Top of the Rock”: het panoramisch deck van het Rockefeller Centre met een adembenemend zicht over de stad. Lunch in het meest authentieke loungerestaurant van New York (optie). Na de middag is het al shopping wat de klok slaat. 's Avonds vrij avondmaal met de mogelijkheid om samen met groep een echte Broadwaymusical te bezoeken (optie). In de late avond terugkeer naar het hotel.

DAG 4 HARLEM – THE BRONX

Na het ontbijt checken we uit en vertrekken we naar het mythische noorden van the Big Apple (optie). We verkennen onder begeleiding van een ervaren gids de buurten die vroeger voor vele mensen en zelfs voor de politie ontoegankelijk waren: Harlem en the Bronx. Het is onwaarschijnlijk hoe deze buurten op zondagochtend zijn omgetoverd tot the place to be. We worden ontvangen in een typisch kerkje waar een gospelkoor ons opwacht (een absolute aanrader). Na het gospelconcert nemen we je mee naar een authentiek Soul Food restaurant (optie). In de vooravond vertrek naar Las Vegas waar je ’s avonds voor het slapen gaan nog van een cocktail kan genieten aan het zwembad.

DAG 5 LAS VEGAS

Na het uitgebreid ontbijt kan je genieten van een volledige vrije dag om zelf het fascinerende las Vegas te ontdekken of te genieten van een cocktail aan het zwembad.

DAG 6 LAS VEGAS - ZION

Na ons ontbijt (inbegrepen) verlaten we Las Vegas en vertrekken in de richting van Zion National Park (3 uur rijden). Aankomst in de voormiddag en vrije lunch in de buurt. Vrij bezoek aan het park met zijn ontelbare activiteiten en wandelingen. Tocht door de canyon of zwempartij. Via de Virgin rivier door het frisse water naar de adembenemende rode Narrows Canyon. Tegen de avond rijden we met de autocar naar ons hotel in Kanab (+/- 45min rijden). 's Avonds kan je genieten van een cowboydiner (optie).

DAG 7 ZION - LAKE POWELL - GRAND CANYON

Vandaag vertrekken we vroeg naar Lake Powell en het stadje Page. We maken er een onvergetelijke boottocht op de marineblauwe wateren van de Colorado rivier (optie). Prachtige rode rotsformaties glijden voorbij tijdens deze uitstap. In de namiddag zetten we onze tocht verder in de richting van de wereldvermaarde Grand Canyon. Intrek in uw lodge en diner (optie).

DAG 8 GRAND CANYON

Na ons ontbijt nemen we de hele dag om de zuidkant van dit wereldwonder te bezoeken. Deze spectaculaire rotsformaties zijn ontstaan door het water van de Colorado rivier. Buiten de wandelingen zijn er nog verschillende activiteiten mogelijk: maak een afdaling in een van de Canyons, bezoek het IMAX-theater of maak een spectaculaire helikoptervlucht boven de Canyons. Diner en overnachting in onze lodge.

DAG 9 GRAND CANYON - LAS VEGAS

Ook vandaag vertrekken we al vroeg naar Las Vegas. Onderweg nemen we de tijd om de zeer indrukwekkende Hoover Dam te bezoeken indien toegelaten. We voorzien ook een stop op de ‘Route 66’. Daarna check-in en vrije lunch in het luxueuze Treasure Island Las Vegas Resort & Spa Hotel ****
(of gelijkwaardig). 's Avonds ontdek je het bruisende Las Vegas via de beroemde Strip of Freemont Street. Vrij diner.

DAG 10 LAS VEGAS – NEW YORK – BRUSSEL

Vrije ochtend in functie van de terugvlucht. Daarna transfert naar de luchthaven en terugvlucht naar Brussel.

DAG 11 LAS VEGAS – NEW YORK – BRUSSEL

Aankomst te Brussel en recupereren van de bagage.

top