New York, Philadelphia & Washington - VLIEGVAKANTIE
Vliegreizen

New York, Philadelphia & Washington - VLIEGVAKANTIE

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Tijdens deze reis wordt uitgebreid aandacht besteed aan New York City en we  gaan ook naar Philadelphia en Washington D.C. 

Dat wil je niet missen!!


PROGRAMMA VRIJBLIJVEND

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.

Inclusief:

 • Vluchten Brussel - New York & Washington - Brussel, incl. bagage
 • Luchthavenbelasting
 • 6 overnachtingen met ontbijt in een standaard tweepersoonskamer
 • Alle transfers in een luxeautocar
 • Begeleiding gedurende de ganse reis
 • Lokale gidsen

Reserveer deze reis

Diverse viersterrenhotels

Kamers zijn steeds op aanvraag.

Bezoeken

Citypack 8-daagse New York, Philadelphia & Washington (niet inbegrepen) $ 461 (prijs is onder voorbehoud van koerswisselingen, prijsstijgingen ...). De betaling gebeurt ter plaatse aan de gids in USD aan de wisselkoers van de dag. 

Enkel volledig pakket mogelijk. 

Dag 1:

 • Diner in Irish Pub

Dag 2:

 • Brooklyn Bridge
 • Lunch in Little Italy
 • Diner in de buurt van Times Square

Dag 3:

 • Top of the Rock (Rockefeller Tower)
 • Lunch in lounge restaurant

Dag 4:

 • Soul Food Lunch
 • Diner in lokaal Italiaans restaurantje (Philadelphia)

Broadway Musical op dag 3 (niet inbegrepen) ± $ 115. Deze musical zit niet in het citypack en is dus wel afzonderlijk te boeken. 

Documenten

Je moet in het bezit zijn van een GELDIGE internationale reispas (minstens 6 maanden geldig na terugkomstdatum) en ESTA aanvraag (zelf aan te vragen of bij ons tegen betaling van € 65).

Munten

Amerikaanse dollar

Netspanning

Je hebt een reisstekker en een spanningsomvormer nodig in de Verenigde Staten.

Wees extra voorzichtig met bepaalde apparaten vanwege het verschil in frequentie.

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zaterdag 29 jun tot zaterdag 6 jul 8 dagen € 1799 Reserveer
donderdag 1 aug tot donderdag 8 aug 8 dagen € 1699 Reserveer
zaterdag 26 okt tot zaterdag 2 nov 8 dagen € 1699 Reserveer
vrijdag 28 feb tot vrijdag 7 mrt 2025 8 dagen € 1799 Reserveer
zaterdag 5 apr tot zaterdag 12 apr 2025 8 dagen € 1799 Reserveer
donderdag 15 mei tot donderdag 22 mei 2025 8 dagen € 1799 Reserveer
donderdag 24 jul tot donderdag 31 jul 2025 8 dagen € 1799 Reserveer
donderdag 25 sep tot donderdag 2 okt 2025 8 dagen € 1799 Reserveer
zaterdag 25 okt tot zaterdag 1 nov 2025 8 dagen € 1799 Reserveer
donderdag 6 nov tot donderdag 13 nov 2025 8 dagen € 1799 Reserveer
 • Voor boekingen met afreis 29/06/2024 bedraagt de prijs vanaf 21/09/2023  € 1.799,-
 • Prijs afreizen 2025 : € 1.799,- 
 • Prijs op basis van verblijf in kamer met ontbijt
 • Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
 • Vervoer naar en van Zaventem inbegrepen
 • Transfers per autocar
 • Begeleiding gedurende de hele reis
 • Indien je boekt binnen vier maanden voor afreis wordt er geen voorschot gevraagd maar moet je het volledige saldo betalen. 
 • INTERNATIONALE REISPAS EN ESTA VERPLICHT!

Activiteiten

NEW YORK, PHILADELPHIA & WASHINGTON - 8 DAGEN

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

DAG 1 BRUSSEL – NEW YORK

Amerika, hier komen we! We vertrekken deze ochtend met onze Aer Lingus vlucht (stop-over in Dublin) naar New York. Onze gids verwelkomt je op de luchthaven en je maakt kennis met de groep. Na aankomst in de namiddag starten we onmiddellijk met een bezoek aan Lower Midtown. Je zal snel onder de indruk zijn van the Big Apple. Samen genieten we van een diner in een Irish Pub tegenover het Empire State Building (optie). Check-in in ons prachtige Sheraton Parsippany Hotel.

DAG 2 CENTRUM NY – HUDSON RIVER – GROUND ZERO – WALL STREET – LITTLE ITALY – SOHO – GREENWICH VILLAGE

Na het uitgebreid ontbijt vertrekken we richting haven waar onze cruiseboot vertrekt. Via de Hudson raak je vertrouwd met de skyline van Manhattan, Ellis en Governors Island en natuurlijk het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge (optie). Na dit avontuur verwacht onze gids jou voor een begeleide wandeling die begint aan de voet van het indrukwekkende Ground Zero. We wandelen verder via Wall Street en Broadway naar Battery Park. Vervolgens gaan we richting Little Italy waar ons een lunch (optie) wacht in een echte Italiaanse Trattoria (waar Caruso nog gezongen heeft.) De rest van de namiddag ben je vrij om de prachtige buurten van Soho en Greenwich Village te bewonderen. Om 19.00 uur vinden we elkaar terug in ons restaurant aan Times Square. Aperitief en diner (optie). Rond 22.00 uur terugkeer naar ons hotel waar je verder kan genieten in de gezellige bar.

DAG 3 MIDTOWN – ROCKEFELLER CENTER – TIMES SQUARE

We verlaten ons hotel na het ontbijt voor een terugkeer naar het indrukwekkende Manhattan. Samen met de gids ontdek je Midtown: Central Park, Fifth Avenue, Times Square, Rockefeller Plaza en andere mythische plaatsen... Soms met de bus, soms te voet. Halverwege gaan we naar boven op de 77 verdiepingen hoge Top of the Rock: het panoramisch zicht over de skyline en Central Park zal je verbazen (optie). Lunch in een typisch 'lounge restaurant' in NY (optie). In de namiddag is het eindelijk tijd voor hét shoppingmoment in het mondaine Midtown. 's Avonds is er een vrij diner en de mogelijkheid om een echte Broadwayshow (optie) mee te maken.

DAG 4 PUBLIC LIBRARY – GRAND CENTRAL TERMINAL – HARLEM & THE BRONX

Na het ontbijt check-out en vertrek voor een bezoek aan Grand Central Station en the Public Library. Daarna rijden we samen met onze gids door naar het mythische noorden: Harlem & the Bronx. Prachtige Brownstone huizen worden afgewisseld met een zeer kleurrijk leven in de straten. We lunchen in een authentiek soul foodrestaurant in Harlem (optie). In de namiddag vertrek naar Philadelphia waar we inchecken in ons hotel. Om 18.00 uur voorzien we een eerste citytour van de stad en aansluitend een diner in ons hotel (optie).

DAG 5 PHILADELPHIA

Na het ontbijt vertrek voor ons begeleid bezoek aan de stad. Eerst met de bus, daarna te voet. Alle belangrijke monumenten passeren de revue: Liberty Bell, Town Hall en het huis van Betsy Ross. Washington Park, Chinatown en natuurlijk het monument van Rocky. Tijdens onze wandeling stoppen we voor een vrije lunch in Reading Market. Hier kan je de beroemde Philly Cheese Steak proeven. Aansluitend bezoeken we Independance Hall waar de geschiedenis van de Verenigde Staten begon. Na dit bezoek geniet je van een vrije middag. ’s Avonds diner in een gezellig restaurant in downtown Philadelphia.

DAG 6 WASHINGTON D.C.

Na het uitgebreid ontbijt vertrek naar de hoofdstad van de Verenigde Staten. Vandaag beginnen we de ontdekking van Washington aan het Capitool. We wandelen de ganse Museum Mile om te eindigen aan het War Monument en het Witte Huis. Er is een vrije lunch voorzien waarna je in de namiddag de kans hebt om één van de vele wonderbaarlijke musea te bezoeken. Aan te raden is het Air & Space Museum. Check-in in Sheraton Arlington Hotel. ’s Avonds is er een laatste gezamenlijk diner voorzien.

DAG 7

Na het ontbijt checken we uit en beginnen we de dag met een bezoek aan het beroemde Arlington Cemetery. Vrije namiddag. In de avond terugkeer naar België vanuit Washington.

DAG 8 WASHINGTON – BELGIE

Aankomst in Brussel in de loop van de ochtend.

top