Moezel wandelvakantie
Wandelvakanties

Moezel wandelvakantie

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Heerlijke wandeldriedaagse met wandelingen naar o.a. Detzem, Neumagen-Dhron, Piesport en Trittenheim. De laatste dag stoppen we nog in Bernkastel waar de liefhebbers nog kunnen meewandelen naar het wat hoger gelegen kasteel.

Reserveer deze reis

Eurostrand Resort Moseltal

Viersterrenresort in de schilderachtige omgeving van het Moezeldal in het Rijnlands leisteengebergte.

Faciliteiten

Het resort heeft 2 restaurants en 6 bars. Er zijn enkele bowlingbanen, een ruime wellnessruimte met 2 sauna's, een zwembad, een volleybalterrein en een minigolfterrein.

Kamers

De kamers in het resort bevinden zich in aparte huisjes met plaats voor 1 tot 6 personen. Per slaapkamer van 2 personen is er steeds een badkamer voorzien.

Eten en drinken

Het uitstekende en creatieve keukenteam zal ons verwennen met eten en drinken van hoge kwaliteit. Heerlijke Duitse gerechten maar ook internationale lekkernijen. 's Morgens genieten we er van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid, aanpassing van het programma of het ontbreken van of wijzigingen in de opties. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Reservaties zijn pas definitief als je van ons de bestelbon ontvangt met het correcte prijsvoorstel.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Reisdatums

Datum Prijs
woensdag 22 sep tot vrijdag 24 sep 3 dagen / 2 nachten € 339 Reserveer
vrijdag 10 dec tot zondag 12 dec 3 dagen / 2 nachten € 399 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 30
  • 2 x dagreis

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Activiteiten

Wandelen aan de Moezel – 3 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

DAG 1

Vanuit Diepenbeek rijden we in een comfortabele autocar naar ons hotel in Leiwen aan de Moezel. We wandelen door de wijngaarden naar het dorpje Detzem waar we de lunch kunnen nemen. Later wandelen we langs een andere weg terug naar ons hotel en genieten van uitzichten onderweg. Ons hotel "Eurostrand Resort" bestaat uit verschillende huisjes en gemeenschappelijke ruimtes. Het beschikt over een groot buitenterras, binnenzwembad, bowlingbaan en sauna.

DAG 2

We rijden naar Neumagen-Dhron en starten met een langere wandeling, ditmaal langs de oevers van de Moezel met prachtige vergezichten over Piesport en omgeving. Lunch in het dorpje Piesport. Daarna wandelen we terug naar ons vertrekpunt waar we genieten van een fijne wijndegustatie (mits kleine toeslag). Na een aangename dag terug naar ons hotel.

DAG 3

Na het ontbijt wandelen we vanuit ons hotel naar Trittenheim. Geweldige uitzichten over de dorpjes en over de slingerende rivier. Van daar (Trittenheim) rijden we naar Bernkastel voor de lunch en wat vrije tijd in het stadje. Voor de liefhebbers, nog een wandeling naar het wat hoger gelegen kasteel. Daarna is het tijd om terug te keren naar huis.

top