Fietsvakantie Hoge Veluwe
Fiets- en wandelvakanties

Fietsvakantie Hoge Veluwe

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Fietsen in en rond het natuurpark de Hoge Veluwe en Apeldoorn 

Dit fietsparadijs bevindt zich op De Veluwe, op een boogscheut van Apeldoorn. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is met zijn 5400 hectare aan bos, heide, vennen en stuifzand, ideaal voor fietsers. En wie van cultuur houdt, brengt er een bezoek aan het wereldberoemde Kröller-Müller Museum. Hier is het niet alleen de natuur die indruk maakt – heuvelachtige bossen, heidevelden en stuifzanden waar wilde zwijnen, edelherten, reeën en moeflons vrij rondtrekken – maar ook de cultuur en architectuur. 

Eigen fiets meebrengen Algemene info fietsreizen

Reserveer deze reis

Hotel De Cantharel

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zaterdag 4 jun tot dinsdag 7 jun 2022 4 dagen / 3 nachten € 630 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 188
  • Eigen fiets meebrengen 

Extra's

Eenpersoonskamer op aanvraag
Annulatieverzekering op aanvraag
Reisbijstandsverzekering op aanvraag

Activiteiten

•

Dag 1 - 40 km Rondje Veluwe

Vertrek vanuit Diepenbeek, aankomst in ons Hotel De Cantharel bij Apeldoorn omstreeks 10.00 uur. Fietsen uitladen en een eerste tocht over de Veluwe naar het typische Veluwedorp Garderen. Op de terugweg komen we langs Radio Kootwijk, een in ere hersteld rijksmonument uit de tijd van de Wereldomroep.

•

Dag 2 - 55 km Nationale Park de Hoge Veluwe

Vandaag gaan we naar het Nationale Park de Hoge Veluwe (inkom betalen). We fietsen in het park langs de betoverend mooie heidegebieden. We brengen zeker een bezoek aan het Museonder in het Bezoekerscentrum en het Kröller-Müller museum met beeldentuin. Via één van de uitgangen fietsen we terug naar ons hotel.

• •

Dag 3 - 55 km Nationaal Park de Veluwezoom

Vandaag gaat de route hoofdzakelijk door het Nationaal Park de Veluwezoom. Het is met 5000 ha één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Nederland. Het zeer heldere water dat uit het gebied komt, heeft gezorgd voor vele papiermolens en de grootste natuurlijke waterval van Nederland. De Loenense Waterval. Via het Apeldoorns Kanaal terug naar ons hotel.

• •

Dag 4 - 40 km Apeldoorn – Paleis het Loo

Via uitgestrekte bos-en heidelandschappen door een heuvelachtig terrein fietsen we naar Apeldoorn. Gelegenheid om een bezoek te brengen aan Paleis het Loo, de voormalige residentie van de Nederlandse koninklijke familie (inkom betalen). Via het centrum van Apeldoorn fietsen we terug naar ons hotel, fietsen laden en extra avondmaal. Vertrek naar Diepenbeek.

Vervoer

Heen- en terugreis in comfort autocar.

top