Fietsvakantie Hoge Veluwe
Fiets- en wandelvakanties

Fietsvakantie Hoge Veluwe

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Fietsen in en rond het natuurpark de Hoge Veluwe en Apeldoorn 

Dit fietsparadijs bevindt zich op De Veluwe, op een boogscheut van Apeldoorn. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is met zijn 5400 hectare aan bos, heide, vennen en stuifzand, ideaal voor fietsers. En wie van cultuur houdt, brengt er een bezoek aan het wereldberoemde Kröller-Müller Museum. Hier is het niet alleen de natuur die indruk maakt – heuvelachtige bossen, heidevelden en stuifzanden waar wilde zwijnen, edelherten, reeën en moeflons vrij rondtrekken – maar ook de cultuur en architectuur. 

Eigen fiets meebrengen Algemene info fietsreizen

Reserveer deze reis

Van der Valk Hotel Apeldoorn

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,9%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 273
  • Eigen fiets meebrengen 

Activiteiten

•

Dag 1 - 48 km Rondje Veluwe

Aankomst in ons Hotel De Cantharel bij Apeldoorn. Fietsen uitladen en een eerste tocht naar het meer over Bussloo. Verder naar Apeldoorn. 

•

Dag 2 - 55 km Nationale Park de Hoge Veluwe

Vandaag fietsen we naar het Nationale Park de Hoge Veluwe (inkom betalen). We brengen zeker een bezoek aan het Museonder in het Bezoekerscentrum en het Kröller-Müller museum met beeldentuin.

• •

Dag 3 - 60 km Nationaal Park de Veluwezoom

Vandaag gaat de route hoofdzakelijk door het Nationaal Park de Veluwezoom. Het is met 5000 ha één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Nederland. Het zeer heldere water dat uit het gebied komt, heeft gezorgd voor vele papiermolens en de grootste natuurlijke waterval van Nederland. De Loenense Waterval. Via het Apeldoorns Kanaal terug naar ons hotel.

• •

Dag 4 - 50 km Apeldoorn – Paleis het Loo

Via uitgestrekte bos-en heidelandschappen door een heuvelachtig terrein fietsen we naar Apeldoorn. Gelegenheid om een bezoek te brengen aan Paleis het Loo, de voormalige residentie van de  Nederlandse koninklijke familie (inkom betalen). Vertrek naar Diepenbeek. 

Vervoer

Heen- en terugreis in comfortautocar
2 x dagreis

top