Fietsvakantie Bodensee
Fiets- en wandelvakanties

Fietsvakantie Bodensee

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

265 km fietsen rond een van de grootste meren van Europa is zonder meer indrukwekkend! Langs gezellige dorpjes, boom- en/of wijngaarden brengt de prachtige ‘Bodenseeradweg’ ons op 5 dagen achtereenvolgens door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De Rijn, meer bepaald de Alpenrijn, stroomt in het oosten het meer in om het weer te verlaten in het westen. Door de prachtige natuur is dit een paradijselijke fietsroute waar je nooit genoeg van kunt krijgen. Mainau, Lindau, Konstanz, Meersburg... stadjes om nooit te vergeten. 

Eigen fiets meebrengen 


Algemene info fietsreizen
  • 3 nachten halfpension in hotel Waldhaus Jakob***, Konstanz
  • 3 nachten halfpension in hotel Knoblauch****,  Jettenhausen

Reserveer deze reis

Diverse viersterrenhotels, verblijf op basis van halfpension

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,9%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 225
  • Eigen fiets meebrengen

Activiteiten

Fietsvakantie Bodensee - 7 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1 - 630 km Diepenbeek – Konstanz

Via Koblenz en Stuttgart rijden we naar Konstanz. Na aankomst in ons hotel in Konstanz maken we nog een korte verkenningstocht te voet in de stad.
•

Dag 2 - 52 km Höchst – Konstanz

Met de autocar naar Höchst, fietsen uitladen. Via het vliegveldje Sankt Gallen fietsen we vandaag bijna de hele dag in Zwitserland. Na Kreuzlingen bereiken we ons hotel in Konstanz en zijn we terug op Duits grondgebied.
• •

Dag 3 - 64 km Konstanz – Stein-am-Rhein – Konstanz

Met de fiets vanuit ons hotel langs de Rijn Konstanz uit om zo weer bijna de ganse dag in Zwitserland te vertoeven. Ons doel ‘Stein-am-Rhein’ is indrukwekkend.  Kuier hier rustig rond en dan terug naar ons hotel in Konstanz.

• •

Dag 4 - 51 km Konstanz – Bodman

Na een korte rit met de fiets bereiken we het bloemeneiland Mainau. Na de middag fietsen we naar het groenteneiland Reichenau waar we vrijblijvend onder begeleiding een rondrit maken. Verder naar Bodman via mooie fietspaden met hier en daar enkele heuvelruggetjes tot aan onze fietsenstalling. Verder met de autocar naar ons volgende hotel in Jettenhausen/ Friedrichshafen.

•

Dag 5 - 52 km Bodman – Friedrichshafen

Met de autocar naar Bodman. Verder met de fiets langs het meer door Überlingen en Meersburg. Het kerkje van Birnau gaat in ons geheugen gegrift blijven. Verder door naar Friedrichshafen dat je vrij kunt gaan bezoeken, dan naar het hotel in Jettenhausen.

•

Dag 6 - 42 km Friedrichshafen – Bregenz

Vanuit het hotel met de fiets richting Bregenz. Door de hoofdstraat van Friedrichshafen fietsen we naar Langenargen en Wasserburg en zo tot op het eiland Lindau. Bregenz, met de Bregenzer Festspiele in het Oostenrijkse Voralberg, is onze volgende bestemming. Hier worden de fietsen ingeladen en terug met de autocar naar ons hotel in Jettenhausen.

Dag 7 - 660 km Friedrichshafen - Diepenbeek

Na een lekker ontbijt terug naar Diepenbeek.

Vervoer

Heen- en terugreis in comfortautocar
2 x dagreis

top