Hansi Hinterseer - Tiroler Echo Open Air 2020
Meerdaagse reizen

Hansi Hinterseer - Tiroler Echo Open Air 2020

Algemeen
Foto's
Verblijf
Activiteiten

Tijdens deze vakantie in de Tiroler Bergen gaan we genieten van cultuur, muziek, bloemenpracht en mooie uitstappen. Bij aankomst worden we begroet met een welkomstdrankje en rijden we aansluitend al naar het hoogtepunt van de reis met het concert van Hansi Hinterseer en de Tiroler Echo op de burcht in Kufstein. Verder bezoeken we Innsbruck met Schloss Ambras of de springschans Bergisel. Op onze derde dag gaan we naar een Haflingershow (paarden) kijken met in de namiddag de doorgang van Europa ‘s grootste bloemenstoet meer dan 500 000 bloemen werden gebruikt om verschillende figuren uit te beelden. Dit alles wordt omlijst met culinaire standjes en muziek.

Inclusief:

  • welkomstdrink
  • inkom concert Hansi Hinterseer
  • inkom Schloss Ambras of Bergiselschans
  • Haflingershow met paarden
  • bloemencorso in Ebbs

Viersterrenhotel omgeving Kufstein

Faciliteiten

Een gezellige bar en ruim terras. Gratis wifi.

Kamers

Het hotel beschikt over mooie, warm ingerichte kamers - de meeste met balkon - met alle comfort, bad of douche, kabel-tv, telefoon. 

Eten en drinken

Logies op basis van halfpension met een rijkelijk ontbijtbuffet. ’s Avonds een driegangenmenu. Facultatief middagmaal tijdens onze uitstappen.

Bezoeken

Uitstappen in de prijs inbegrepen:

  • Concert van Hansi Hinterseer en de Tiroler Echo
  • Inkom Schloss Ambras of Bergiselschans
  • Haflingershow met paarden
  • Bloemencorso in Ebbs

Kledij

Aangepaste kledij, stevige schoenen.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers) en Europese ziekteverzekeringskaart (gratis verkrijgbaar bij je ziekenfonds)

Munten

Euro

Netspanning

220 V – geen speciale stekker nodig

Activiteiten

Hansi Hinterseer - Tiroler Echo Open Air - 4 dagen

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen. 

Dit is de kans om Hansi Hinterseer in de Tiroler Bergen aan het werk te zien. Tijdens deze dagen bezoeken we in de hoofdstad van Tirol, nl. Innsbruck, het mooie “Schloss Ambras” of de Bergiselschans. Europa‘s grootste bloemencorso, een show met Haflingerpaarden. Het hoogtepunt van deze reis is het onvergetelijke concert met Hansi Hinterseer en de Tiroler Echo op de vesting in Kufstein.

Dag 1 - 784 km

Via Duitse autosnelwegen rijden we naar Oostenrijk. De nodige haltes voor de rokers en om de benen te strekken zijn voorzien. Check-in in ons hotel. Welkomstdrink en avondmaal in ons hotel. Aansluitend volgt in Kufstein het hoogtepunt van deze reis met om 20.00 uur de start van het optreden van Hansi Hinterseer met de “Tiroler Echo band” op de vesting in Kufstein. Het is echt genieten van een muzikale avond en de charme van Hansi!

Dag 2 - 163 km

Na een uitgebreid ontbijt vertrekken we naar Innsbruck, de hoofdstad van de Oostenrijkse deelstaat Tirol. We bezoeken er het prachtige kasteel Ambras of de Bergiselschans. Het kasteel is in renaissance stijl gebouwd door Ferdinand II van Tirol. Het pronkstuk van het kasteel is de 43m lange “Habsburgers Portretgalerij”. We kunnen ook wandelen in het ‘Schlosspark’, een tuin aangelegd in Engelse stijl. De Bergiselschans, één van de schansen van het vierschansentornooi, geeft ons een uniek uitzicht over de stad Innsbruck. Nadien vrije tijd in het centrum van Innsbruck voor een terrasje of om te shoppen (vrij facultatief middagmaal). Avondmaal in ons hotel.

Dag 3 - 42 km

Na een uitgebreid ontbijt gaan we kijken naar een show met Haflingerpaarden in het Fohlenhof. In een 60 minuten durende show worden verschillende soorten Haflingerpaarden ingezet. Dressuur, vrij springen, rijshow vanuit het zadel, kinderprogramma en nog veel meer. Laat je begeesteren door deze zeer gevarieerde show. Vrij facultatief middagmaal. Om 13.30 uur vertrekt Europa ‘s grootste bloemenstoet. Bekijk verschillende figuren en beelden gevormd door een bloemenpracht van meer dan 500.000 bloemen. Aansluitend is er nog een muzikale omlijsting met optredens van diverse groepen. Deze avond sluiten we af met een avondmaal in ons hotel.

Dag 4 - 784 km

Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van Ebbs. Via de Duitse autosnelwegen keren we terug huiswaarts. Met hele mooie herinneringen komen we ’s avonds aan in Diepenbeek.

top