Klingender Advent in Seefeld - Met concert van HANSI HINTERSEER
Meerdaagse reizen

Klingender Advent in Seefeld - Met concert van HANSI HINTERSEER

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

Muzikale advent in Seefeld

Gedurende deze vierdaagse zal je niet aan de magie van de kerstdagen kunnen ontkomen. We maken een stadsrondrit door Innsbruck en krijgen de mogelijkheid om er de kerstmarkt te bezoeken. We bezoeken de magische Swarovskiwereld en als kers op de taart wonen we een kerstconcert bij in Innsbruck van muzikale legende Hansi Hinterseer.

Een ervaring die je echt niet mag missen!!

Reserveer deze reis

Viersterrenhotel in de omgeving van Seefeld

Eten en drinken

's Morgens kunnen we aanschuiven aan een heerlijk ontbijtbuffet. Twee avondmalen zijn in de prijs inbegrepen.

Bezoeken

Inbegrepen:

  • 1 x fakkelwandeling
  • 1 x begeleide rondleiding door Innsbruck
  • 1 x toegang tot de Swarovski Kristallwelten
  • 1 x toegang tot het kerstconcert met de Marc Hess Gospel Singers
  • 1 x toegang tot het kerstconcert van Francine Jordi en Hansi Hinterseer

Kledij

Aangepaste kledij, stevige schoenen of wandelschoenen.

Documenten

Identiteitskaart (voor EU-burgers)

Munten

Euro

Netspanning

230 V – geen speciale stekker nodig

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7%; Annulatieverzekering Europa: 6,3%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
dinsdag 13 dec tot vrijdag 16 dec 4 dagen € 535 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension*. (*3 x ontbijtbuffet + 2 x avondmaal)
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 48
  • 2 x dagreis

Activiteiten

Klingender Advent in Seefeld met concert van Hansi Hinterseer

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Al voor de zoveelste keer zal Seefeld/Innsbruck het decor zijn voor dit prachtige kerstconcert van Hansi Hinterseer. Twee dagen en avonden gevuld met muziek en activiteiten waardoor je niet aan de magie van de kerstdagen zal kunnen ontkomen. Gezelligheid troef op de kerstmarkt van Seefeld waar je ook kan deelnemen aan een fakkeltocht. Een uitstapje naar de hoofdstad van Tirol met zijn zes soorten kerstmarkten hoort er ook bij. Dit is een must voor alle liefhebbers van de kerstsfeer en dit allemaal onder begeleiding van onze gids. Een ervaring die je echt niet mag missen.


Dag 1

Vertrek ‘s morgens vanuit Diepenbeek en via de Duitse autowegen richting Oostenrijk. De nodige haltes om de benen te strekken zijn voorzien. Via de Duits-Oostenrijkse grensovergang rijden we naar de regio van de Kitzbüheler Alpen. Daar nemen we onze intrek in het hotel met aansluitend het avondmaal. Als de schemering valt maken we een fakkelwandeling door Seefeld.

Dag 2

Na het ontbijt rijden we met de autocar naar de hoofdstad van Tirol, Innsbruck. Daar gaan we de kerstsfeer pas echt beleven door de zes soorten kerstmarkten, 200 kraampjes en de 14 meter hoge kerstboom van Swarovski kristallen. Het effect van de lichtinval op de boom is zeer indrukwekkend. Iedere markt heeft zijn eigen karakter en zijn eigen thema. Wie kerst wil vieren in de Tiroler bergen, zit goed in Innsbruck. Met onze gids bezoeken we de voornaamste monumenten die een geschiedenis hebben. Vrij facultatief middagmaal en avondmaal in Innsbruck. ’s Avonds wacht ons een kerstconcert met de Marc Hess Gospel Singers. 

Dag 3

Na het ontbijt rijden we met de autocar naar de Swarovski Kristallwelten. Na de derde en grootste uitbreiding tot nu toe, strekt deze wereld der wonderen zich uit over 7,5 hectare en luidt een nieuw tijdperk van verwondering in. Bezoekers kunnen een mix van hedendaagse kunst, oude geschiedenis en fascinerende natuur verwachten. In de wonderkamers beleef je de magie van kristal en de tuin der reuzen nodigt uit tot verpozen. Een van de hoogtepunten is de kristallen wolk van ongeveer 800 000 met de hand gezette kristallen. Na het avondmaal in het hotel wacht ons het kerstconcert met Zellberg Baum, Francine Jordie en Hansi Hinterseer. Verheug je op een ongeëvenaarde muzikale avond met kerstklassiekers en natuurlijk hun grootste hits.

Dag 4

Na ons ontbijtbuffet is het tijd om onze Oostenrijkse vrienden te verlaten en weer huiswaarts te keren met inachtname van de nodige stops.

Vervoer

2 x dagreis

top