Fietsvakantie Chiemsee
Fiets- en wandelvakanties

Fietsvakantie Chiemsee

Algemeen
Foto's
Verblijf
Toon reisdata & prijzen
Activiteiten

CHIEMSEE EN BEIEREN

De Chiemsee is het grootste meer van Beieren en ligt midden in de prachtige natuur. Maak tijdens deze 7-daagse fietsvakantie aan de Chiemsee kennis met de veelzijdigheid van de streek. De fietstochten zijn relatief gemakkelijk. De Alpen vormen slechts het achtergronddecor. Blauwe meren en kristalheldere rivieren zorgen voor de nodige afkoeling op een warme zomerse dag. Oude kastelen en kloosters zijn een bezoek waard.


Eigen fiets meebrengen!

Om uw online reservatie te voltooien, is de betaling van het voorschot vereist. Bij een reservatie in aanvraag dient u ook eerst een voorschot te betalen vooraleer we de kamer in het hotel kunnen aanvragen. Wanneer u geen betaling uitvoert, dan wordt uw reservatie automatisch door het boekingssysteem geannuleerd.


Algemene info fietsreizen

Inbegrepen: 

  • 6 nachten halfpension in Hotel Bayerischer Hof, Prien am Chiemsee

Reserveer deze reis

Hotel Bayerischer Hof

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.
(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,9%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Antwoorden op veelgestelde vragen inzake verzekeringen en COVID-19 vind je hier.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zaterdag 6 jul tot vrijdag 12 jul 2024 7 dagen € 1199 Reserveer
  • Prijs op basis van verblijf in halfpension
  • Toeslag eenpersoonskamer: € 90
  • Eigen fiets meebrengen

Activiteiten

7 dagen - Fietsvakantie Chiemsee en Beieren

Programma- en hotelwijzigingen mogelijk • De aangegeven tarieven zijn richtprijzen.

Dag 1

Via Duitse autowegen richting München – Prien am Chiemsee.

•

Dag 2: 50 km Kufstein naar de Chiemsee

Met de autocar naar Kufstein, verder met de fiets langs de rivier Inn richting Prien am Chiemsee. Wij fietsen langs mooi dorpjes zoals Neubeuern (Schloss Neubeuern), Altenbeuren en Frasdorf tot in ons hotel.

• •

Dag 3: 65 km Rondom de Chiemsee

Vanuit ons hotel ontdekken we met de fiets de schoonheid van de Chiemsee en de mooie plaatsjes onderweg. De Chiemsee is in oppervlakte het grootste meer van Beieren. Plaatsen om even halt te houden zijn zeker Breitbrunn, Gstadt, Bernau, Chieming en Rimsting.

• •

Dag 4: 60 km 3 Flüsse-Tour – Eggstätter Seenplatte

´s Ochtends met de fiets langs Breitbrunn am Chiemsee naar Seebruck. Deze fietstour verbindt de 3 rivieren Salzach, Traun en Alz met elkaar. Via Truchtlaching an der Alz fiets je naar het bezienswaardige Kloster Seeon. Verder naar de Eggstätter Seenplatte met zijn 17 meren. Het is een schilderachtig stukje Beieren en het oudste natuurbeschermingsgebied van deze deelstaat. Via Breitbrunn en Rimsting naar ons hotel.

• •

Dag 5: 52 km Prien – Aschau – Sachrang – Bernau – Prien

Over de romantische heuvels van de Chiemgau fiets je naar Aschau. Schloss Hohenaschau torent hoog uit boven het stadje. Je kunt met de kabelbaan naar boven naar de Kampenwand (niet ingegrepen). Veder langs het fietspad naar Sachrang. Via een kleine omweg langs de Hammersbachwaterval fiets je via Bernau weer terug naar Prien.

•

Dag 6: Uitstapje naar de Herren- und Fraueninsel (boottocht zonder fiets ± € 10) of fietstocht naar Rosenheim (30 km)

Met de boot vaar je van Prien naar de Herreninsel. Gelegenheid om het beroemde Schloss Herrenchiemsee van koning Ludwig II te bezoeken. De terugreis gaat via de Fraueninsel met zijn bekende abdij. Ontdek de mooie tuinen, pottenbakkerijen, visrokerijen en romantische tuinen direct aan het meer.

Dag 7

Na een lekker ontbijt terugreis naar Diepenbeek.

Vervoer

Heen- en terugreis in comfortautocar
2 x dagreis

top